Secretul ionilor de argint

Secretul ionilor de argintPentru ca sanatatea este pe primul loc cand vine vorba de alimentele pe care le consumam, Beko a creat combina frigorifica Beko BK3862WD cu functie speciala anti-bacteria HygION.

Peretii combinei sunt tratati cu ioni de argint, care impiedica dezvoltarea bacteriilor in interiorul aparatului, asigurand un spatiu igienizat pentru pastrarea alimentelor.

In plus, Beko BK3862WD dispune de doua compresoare care permit setarea independenta a temperaturii racitorului si a congelatorului, in functie de volumul de alimente din fiecare compartiment. Astfel, regland individual temperatura din interiorul aparatului, vei putea sa economisesti energie valoroasa ?i sa ramai prietena cu mediul.
Combina de la Beko este echipata de asemenea cu dozator de apa (Water dispenser) si beneficiaza de un design modern ?i practic. Mai mult decat atat, aparatul este extrem de usor de intretinut dispunand de sistem de dezghetare automata pentru racitor.

decembrie 15th, 2010 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate