Seminarul „Totul despre embolizarea fibromului uterin”

erstock_24726754Vineri, 15 iunie, incepand cu ora 18:00, sunteti invitati sa asistati la Seminarul „Totul despre embolizarea fibromului uterin”, ce se va desfasura la Cafeneaua Bratianu (str. Doamnei, nr. 9, sector 3). Cel mai frecvent semn al aparitiei unei formatiuni de genul fibromului uterin este hemoragia, care poate lua aspectul unor menstruatii foarte abundente si de lunga durata, eventual cu aparitia unor cheaguri sau a unor sangerari intre menstruatii.

Embolizarea uterina este o metoda relativ noua, nechirurgicala, de terapie a fibroamelor uterine. Ea consta in astuparea vaselor de sange care alimenteaza fibroamele – arterele uterine. Dimensiunile pot varia de la un milimetru la 20 de centimetri, iar formatiunea se poate dezvolta in orice regiune a uterului.

In cadrul evenimentului va avea loc si o sesiune gratuita de interpretari ale ecografiilor pentru participantele care vor dori o opinie din partea domnului dr. Rares Nechifor. Pentru participarea la eveniment, precum si pentru detalii suplimentare, puteti contacta urmatoarele persoane, cu mentiunea ca data-limita de inscriere este 14.06.2012: Lidia Constantinescu – 0729.988.788 – [email protected] , Clinica Hemodinamic – 0727.738.119 –[email protected] .

Evenimentul este realizat in colaborare cu consultaclick.com si Clinica Hemodinamic.

Text: Sabina Ghiormescu