Emilia

Semnificația numelui Emilia este de: „rival de temut” și ar putea fi chiar așa dacă ne uităm la energia numărului maestru pe care o poartă.

Îți aducem informațiile de care ai nevoie pentru a o cunoaște cât mai bine, de la semnificația numelui Emilia la trăsături și vibrație. Dacă Emilia nu-și atinge potențialul numărului maestru, poate fi guvernată de vibrația inferioară. Citește articolul pentru a afla.

Ce semnificație are numele Emilia?

Au existat mai multe discuții despre rădăcinile acestui nume astfel că semnificația numelui Emilia poate să difere, ușor, de la un popor la altul. În cultura japoneză, prima literă a numelui, „e” înseamnă „binecuvântat” iar „mi” se traduce prin „frumos”. Ne duce cu gândul la faptul că Emilia este binecuvântată de Dumnezeu printr-o frumusețe aparte.

Este posibil să fie așa în cazul Emiliei, dar există variantă masculină precum și derivate iar dacă ne gândim la asta, semnificația numelui Emilia nu se păstrează, neapărat. Totuși, putem spune că Emilia poate deveni un rival. Vom afla asta din vibrația numelui.

Cele care duc mai departe semnificația numelui Emilia sunt serbate, anual, pe data de 18 iulie, cu ocazia Sărbătorii Sfântului Mucenic Emilian.

Originea numelui Emilia

Semnificația numelui Emilia își are rădăcina în termenul latin „aemilius” care este tradus prin: „rival” sau „concurent”. Astfel, semnificația ar fi de „rival de temut”. Există mai multe ipoteze privind originea numelui astfel că o alta ne spune că ar proveni de la termenul grecesc „aimulos” care înseamnă „prietenos” sau „sincer”. În acest caz, semnificația numelui Emilia ar face referire la generozitate și bunătate. Ei bine, ipoteza rădăcinilor germanice transmite faptul că Emilia poate fi un derivat din numele „Amalia” care înseamnă „muncitoare” sau „perseverentă”.

Acest nume a fost purtat de foarte multe femei în perioada romană fiind destul de popular în Italia, dar a fost purtat și de multe figuri feminine importante de-a lungul timpului. Poți afla cu adevărat care este semnificația numelui Emilia după ce îi urmărești comportamentul și afli în ce vibrație energetică se desfășoară ea.

Trăsăturile de caracter ale persoanelor care poartă numele Emilia

Semnificația numelui Emilia poate fi de „rival de temut” sau „binecuvântă cu frumusețe”, în funcție de vibrația pe care o poartă. Dacă Emilia atinge potențialul numărului maestru 11, atunci este un adevărat rival pentru că este de o putere psihică impresionantă și aptitudini de lider dur, dar dacă nu observi asta la ea, atunci Emilia este în vibrația inferioară, 2: iubitoare și sensibilă, uneori exagerat, dar foarte frumoasă.

Vei vedea asta încă din copilărie, copilul perfectionist la școală însă, părinții trebuie să o ajute să se echilibreze pentru că această caracteristică i se poate întoarce împotrivă. Dacă semnificația numelui Emilia are vibrația lui 2, este un copil amabil, împăciuitor și prietenos. În acest caz, părinții trebuie să o ajute să nu cadă în timiditate sau dualitate.

Ca și adult, semnificația numelui Emilia poate fluctua în privința caracteristicilor între cele două vibrații, dar cu siguranță își va păstra dintre caracteristicile dobândite în copilărie.

Semnificația numelui Emilia în numerologie

N-ar fi greșit să spunem că Emilia poate fi o enigmă. Dacă semnificația numelui Emilia poartă energia numărului maestru 11 poți vedea la ea aptitudini de lider, o persoană perfecționistă, cu excese de moralitate.

Pentru a calcula vibrația numelui trebuie să știi că fiecare literă a alfabetului are energia unei cifre de la 1 la 9 și, faptul că foarte puțini oameni ating potențialul numărului maestru, dar dacă o fac, pot ajunge personalități marcante. În cazul Emiliei, vibrația se calculează astfel:

EMILIA= 5+4+9+3+9+1= 29    se adună 2+9= 11     se adună 1+1=2

Energia lui 11 o poate face să fie fără scrupule, lacomă și inflexibilă, dar cele mai multe personalități istorice cu acest nume, așa au fost.

Altfel, semnificația numelui Emilia poate avea energia lui 2, iar persoana care poartă acest nume este o femeie frumoasă, la fizic și la suflet. Este diplomată și modestă și poți colabora cu ea în orice activitate. Până și în conflicte poți colabora cu ea, mai ales că este împăciuitoare.

Cunoscând semnificația numelui Emilia și observând vibrația ei vei ști ce ai de făcut pentru a stabili o relație bună cu persoana care poartă acest nume.

Vezi si alte nume cu E