Eric

Semnificația numelui Eric este de legată de putere și capacitate de conducere ceea ce Eric are din plin. Părinții trebuie să-l învețe să își gestioneze aceste caracteristici pentru a se dezvolta armonios și a nu cădea în extreme.

Energia numelui vine să înmulțească tot ce îi aduce semnificația numelui Eric așa că, este important ca acestea să fie cunoscute și înțelese. Citește acest articole pentru a ști totul despre Eric.

Ce semnificație are numele Eric?

Semnificația numelui Eric pare să aibă legătură și cu creștinismul unde este asociat cu mai mulți sfinți și martiri având, în speță, legătură cu latura lor curajoasă. Un exemplu este Sfântul Eric al IX-lea, rege al Suediei. În alte religii precum hinduism sau budism, Eric a fost apreciat pentru puterea sa mentală.

Prin secoele XV-XVI acest nume era purtat de nobili, cavaleri francezi, englezi și, mai târziu de cei italieni sau germani. Astfel, numele a fost răspândit în întreaga Europă. În mitologia nordică semnificația numelui Eric a fost legată de zeul Odin, cunoscut pentru puterea și înțelepciunea sa. Mai devreme, secolele V-VI Eric cel Mare a fost regele vikingilor și fondatorul regatului vikingilor, evident conducător al războinicilor.

Iată deci că, de-a lungul timpului semnificația numelui Eric a aderat la conceptele de „putere” și „conducător” indiferent că este despre forța fizică sau psihică și, în mod cert se leagă și de înțelepciune.

Cei care poartă semnificația numelui Eric sunt serbați, anual, pe 18 mai. Bisericile Ortodoxă și Catolică prăznuiesc mai mulți sfinți în această zi.

Originea numelui Eric

Originea și semnificația numelui Eric sunt cel puțin interesante. Ar proveni din limba germanică, din termenul „eri” care înseamnă „onoare” și termenul „ric” care înseamnă „conducător” sau „puternic”. O altă legătură a fost făcută cu numele Eirikr prin termenul „ei” care se traduce prin „veșnic” și „rikr” care înseamnă „conducător”. Un exemplu este Eric Cel Roșu care a fost un navigator și explorator scandinav care ar fi descoperit Groenlanda înaintea lui Columb.

Astfel, putem spune că semnificația numelui Eric adoptată este de „veșnic conducător” sau „conducător puternic”. De altfel, acest nume a fost purtat de-a lungul tipului de nobili și conducători din perioada Evului Mediu, motiv pentru care a fost mereu asociat puterii, curajului și ideii de conducător.

Eric a fost numele mai multor regi ai Danemarcei, Suediei sau Norvegiei așa că în semnificația numelui Eric se introduc și termeni precum: „unic”, „rege” „puternic”, dar toate ne conduc la ipoteza principală de conducător puternic sau unic conducator.

Trăsăturile de caracter ale persoanelor care poartă numele Eric

Eric este cu adevărat puternic și nu o spune doar semnificația numelui Eric ci și energia pe care o poartă. De copil își arată abilitățile de curaj și putere. Părinții trebuie să-l învețe să-și folosească aceste abilități în cauze pozitive.

Este perseverent la școală și responsabil în activitățile sale, trăsături pe care și le menține la maturitate, dar dacă exagerează și semnificația numelui Eric este amplificată de vibrația lui 8 poate deveni viclean.

Eric este un bărbat puternic și, pentru aceste calități va atrage în viața lui sexul feminin, dar își poate pierde latura amoroasă a vieții dacă este prea preocupat să dețină puterea. Trebuie să învețe că semnificația numelui Eric și vibrația lui nu au valoare în iubire. În viață, sunt contexte în care nu trebuie să fie conducătorul nimănui.

Semnificația numelui Eric în numerologie

Vibrația lui 8 poate accentua semnificația numelui Eric deci aceasta ar fi lecția lui de viață: să le stăpânească.

Fiecare literă a alfabetului poartă energia unei cifre de la 1 la 9 iar pentru a calcula vibrația lui Eric se procedează astfel:

ERIC= 5+9+9+3= 26        se adună 2+6= 8

Dacă Eric își atinge potențialul adus de semnificația numelui Eric și vibrație, este, fără echivoc în energie masculină, dar dacă scapă asta de sub control poți vedea un extremist, avar și viclean ori toate acestea, sub puterea pe care o are, nu pot aduce nimic bun. Eric are în schimb, strategie bună pentru a obține ce dorește și se poate ghida după intuiție foarte bine. Câtă vreme are intenția bună, totul va fi bine.

Odată cunoscute semnificația numelui Eric, vibrația lui și gestionate corect, alături de o parteneră potrivită poate realiza orice.

Vezi si alte nume cu E