Sky Wellness, un an de zile de la deschidere

Sky Wellness, un an de zile de la deschidereMiercuri, 27 martie, Sky Wellness, primul centru de sport din Romania situat la inaltime, a implinit un an de zile de la deschidere, ocazie cu care a sarbatorit prin intermediul unui eveniment in cadrul caruia sportul a fost la inaltime, presarat cu multa voie buna. Sky Wellness a transformat practic notiunea de sport dintr-un mod de a petrece timpul liber intr-un stil de viata adaptat cerintelor actuale.

Ghidati de mottoul “We Care for You”, Sky Wellness si-a creat o echipa competitiva de antrenori, cu o experienta vasta, si se diferentiaza de celelalte sali de fitness din Capitala atat prin locatia ultracentrala, cat si prin serviciile de top. Atmosfera a fost una extrem de relaxata, evenimentul fiind prezentat de catre Ela Voineag. Cosmina
Sky Wellness, un an de zile de la deschiderePasarin a jucat golf, Paula Seling a facut o demonstratie de fitness, Ionut Iftimoaie a prezentat cursul de Muay Thai, Giulia Anghelescu a lucrat la aparatul numit Kinesis,
Mirela Stelea si Amna au facut spinning, Alina Puscas a aratat beneficiile cursului de insanity training iar Xonia s-a bucurat de un masaj la 4 maini. Sky Wellness beneficiaza de o zona de fitness de ultima generatie, doua studiouri polivalente de aerobic, studio de spinning, simulator de golf, centru SPA, zona de „recovery”, dar si un juice bar, unde dupa antrenament poti bea un suc natural.  Intra si tu pe www.skywellness.ro pentru mai multe detalii.

Text: Ruxandra Raica

iulie 22nd, 2014 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate