Sophia Loren vine in Romania! Afla cine-i va inmana Premiul pentru Intreaga Cariera!

res-sophia lorenSophia Loren este, fara doar si poate, o legenda a cinematografiei si se bucura inca, la cei 81 de ani ai sai, de statutul de diva. Cariera Sophiei Loren a inceput la varsta de 15 ani, iar vedeta a cunoscut faima internationala in urma unui contract semnat cu Paramount Pictures in anul 1958. Nascuta la Roma, in Italia, Sophia Loren s-a bucurat de notorietate si a fost considerata un sex-simbol al anilor ’60-’70, statut despre care spune ca l-a acceptat intotdeauna ca pe un compliment.Sophia Loren vine in Romania, la TIFF

Cu ocazia Festivalului International de Film din Transilvania, desfasurat la Cluj, actrita Sophia Loren vine pentru prima data in Romania, alaturandu-se astfel sirului de actori (Claudia Cardinale, Annie Girardot, Vanessa Redgrave, Catherine Deneuve, Geraldine Chaplin) care au onorat invitatia de a participa la deja celebrul festival de film de la noi. Vineri, 3 iunie, la Casa de Cultura a Studentilor, actrita va participa la proiectia filmului Casatorie in stil italian, in onoarea sa.

Madalina Ghenea ii va inmana Premiul pentru Intreaga Carierares-madalina ghenea

Considerata sosia Sophiei Loren, frumoasa romanca Madalina Ghenea are ocazia sa o intalneasca fata in fata pe celebra actrita, spre deliciul celor prezenti, dar si al presei. Madalina este tanara si are usile deschise, iar jurnalistii au fost tot timpul pe urmele sale. La Gala de inchidere a Festivalului, pe 4 iunie, la Teatrul National din Cluj, Madalina ii va inmana Sophiei Loren Premiul pentru Intreaga Cariera. Occhio pe Madalina Ghenea si Sophia Loren!

Text: Ruxandra Dumitrescu