Squash-ul, noul sport al verii

IMG_7146Vara s-a instalat, vacanta se apropie, iar voi, doamnelor si domnisoarelor, deja va imaginati in costumul de baie preferat, intinse pe un sezlong, langa o piscina, cu un cocktail non-alcoolic in mana.

Si pentru ca stim ca va doriti un corp perfect, va recomandam squash-ul, un sport relative nou in Romania. Squash-ul este o metoda dinamica de petrecere a timpului liber si in acelasi timp de mentinere intr-o forma de invidiat. Alaturi de beneficiile imediate (tonifierea corpului la nivelul bratelor si al picioarelor), squash-ul constituie una dintre cele mai bune practici pentru a scapa de kilogramele in plus. Eficienta acestui sport consta in ‘’arderea’’ a pana la 1.200 – 1.300 de calorii, in conditia in care 45 de minute de alergare consuma in jur de 500 de calorii. Squash-ul este sportul perfect care va poate scoate din rutina zilnica si va ofera optimism si energie pentru intreaga zi.

In Bucuresti, World Class Health Academy de la Grand Marriott va pune la dispozitie 3 terenuri de squash la standarde internationale.Uitati pentru o luna de jogging si incercati squash-ul. Vorbim dupa aceea despre alegeri potrivite…

 

Text: Andreea Popescu