Starbucks aduce gama de lux Reserve in Romania

strabucks-reserveDe 8 ani in Romania, Starbucks mai face o surpriza iubitorilor de cafea buna si deschide o noua locatie si pentru cei care stau in zona Pipera.Cafea aromata din gama de lux

Pe langa sortimentele cu care ne-a obisnuit, Starbucks aduce la Bucuresti si produse din gama de lux Reserve. Aceasta gama se gaseste doar in cateva orase din Europa, iar de luna aceasta va fi disponibila si in Bucuresti.

„Cafeaua Reserve este o editie limitata si se poate gasi exclusiv la Starbucks Reserve Strip Mall. Ce o face speciala, pe langa faptul ca este un produs extrem de sofisticat, este faptul ca pe pachet clientii vor gasi toate informatiile privind provenienta ei, de la ferma de origine la varietatea de arbore de cafea Arabica si pana la profilul aromatic si de savoare. Gama Reserve poate fi achizitionata si boabe si astfel iubitorii de cafea pot savura bautura preferata oriunde”, a declarat Bogdan Guzga, District Manager Starbucks Romania.

Sortimentele ce se pot savura sezonul acesta sunt Nicaragua Cabo Azul si Panama Carmen Estate, fiind pregatite chiar in fata clientului.

Atmosfera americana si oameni zambitori

Ce-mi place mie la astfel de evenimente este atmosfera, oamenii cu zambetele mereu pe buze, muzica si daca mai este si cafea de la Starbucks, e si mai bine. Agitatia din jur iti dadea impresia ca esti intr-un bar din mijlocul New York-ului, si nu in Bucuresti. Cu o cafea buna si un decor potrivit, poti sa aduci America mai aproape, gustand din noile sortimente Starbucks.

Un eveniment aromat, cu cafea de toate sortimentele, cu oameni calzi, care si-au uitat grijile acasa, vedete si prajituri delicioase, cam asa a decurs evenimentul organizat de Ranevents in cea mai noua locatie Starbucks Reserve Strip Mall.

Text: Andreea Maria Varlan