Stefan Banica si Andra vor canta la Media Music Awards

Stefan Banica si Andra, doi dintre cei mai apreciati artisti din Romania, vor canta in aceasta seara, 3 octombrie, la Media Music Awards. Cunoscuta gala de premii muzicale va avea loc, in premiera, la Bucuresti, in ParkLake, incepand cu ora 17:30.

Cei doi artisti vor urca pe scena pentru a sustine recitaluri in zona ParkLake Garden, intarea dinspre parcul Titan, langa lacul IOR.Peste 30 de artisti vor participa la Media Music Awards 2017

Andra este cel mai premiat artist din Romania la Media Music Awards, solista castigand in fiecare an, din 2012 incoace, mult ravnitele trofee de cristal. La randul sau, Stefan Banica se va afla pentru prima oara pe scena Media Music Awards.

Alaturi de Andra si Stefan Banica, peste 30 de artisti de top vor participa in aceasta seara la Media Music Awards. Printre acestia, Alina Eremia, Dorian Popa, Lora, Anda Adam, Faydee, Deepcentral, Guess Who, Voltaj, Feli, Jo, Matteo, Randi, Lidia Buble, Fly Project, Ruby, Connect-R, Liviu Teodorescu, Ami, Ioana Ignat.

Pe Green Carpet vor sosi nume celebre, artisti care au dominat topurile in ultimul an, precum si multe vedete din showbiz-ul autohton, publicul avand astfel ocazia sa ii vada pe viu pe cei pe care ii urmaresc doar la televizor sau pe retelele de socializare.

In cadrul galei Media Music Awards vor fi premiati artistii care au avut cele mai multe difuzari radio TV si vizualizari pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV. Astfel, premiile reflecta succesul real al artistilor romani si sunt acordate pe criterii echidistante si transparente.

Text: Oana Baltoc