Tabara de vara Catena

Reprezentantii farmaciilor Catena din tara se reunesc la malul marii pentru a petrece o saptamana in compania instructorilor de boot camp, Vlad Matasa si Laura Cozma. In aceasta saptamana, acestia invata sa includa sportul in activitatile zilnice si sa manance corect, alimentatia fiind principalul aliat al unui stil de viata sanatos.

Programul taberei de vara Catena

Participantii se supun timp de o saptamana unui program strict, care include atat antrenament fizic cat si un regim alimentar adecvat. Antrenamentul fizic presupune efectuarea zilnica a unor seturi de exercitii, din care nu lipsesc abdomenele, genuflexiunile, scandurica si coreenele, dar si aqua gym, gimnastica practicata in Marea Neagra. Sportul in apa este recomandat deoarece apa preia foarte mult din greutatea corporala si ofera organismului o mai mare mobilitate articulara.

Dieta face minuni

Farmacistii participanti la tabara de vara Catena se supun unei diete adecvate si imbratiseaza conceptul sanatos al celor trei mese pe zi. Experienta aceasta le ofera posibilitatea de a pleca acasa cu cativa centimetri in minus in talie si in solduri si cu dorinta de a continua sa manance sanatos. Este o alimentatie hiperproteica si slaba in grasimi, care iti asigura energia necesara pentru a face sport si contribuie, totodata, la reducerea tesutului adipos.

Spiritul de echipa, incurajat la tabara de vara Catena

 Cei 30 de participanti, impartiti in grupe a cate 6 persoane, isi aleg un lider de grup, un nume si un imn reprezentativ. La finalul saptamanii, echipele formate participa la o competitie, in cadrul careia isi vor putea demonstra capacitatile fizice deprinse prin antrenamente. Concurentii invata spiritul de echipa si isi impart intre ei seturile de exercitii, astfel ca fiecare persoana se axeaza pe tipul de exercitiu pe care-l stapaneste cel mai bine. Desi la finalul concursului se desemneaza o echipa castigatoare, toti competitorii se declara castigatorii unui stil de viata sanatos si frumos.

Text: Madalina Manole