Telefoanele mobile nu prezinta riscuri asupra sanatatii

Telefoanele mobile nu prezinta riscuri asupra sanatatiiDaca iti faci probleme in ceea ce priveste telefonul tau mobil, cercetatorii danezi te asigura de faptul ca utilizarea acestuia nu prezinta niciun risc pentru sanatate. In urma unui studiu de anvergura care a analizat legatura dintre telefonul mobil si aparitia cancerului, nu s-a descoperit niciun pericol.

Telefoanele mobile nu emit acelasi tip de radiatii precum cele utilizate pentru anumite teste medicale, iar in urma cercetarii, se pare ca nu exista niciun risc ca persoanele care vorbesc la mobil sa se imbolnaveasca de cancer.

Rata cancerului la persoanele care folosesc telefonul mobil de 10 ani de zile este in general aceeasi cu cea a persoanelor care nu poseda un telefon mobil. De asemenea, utilizatorii mobilelor nu se afla in primejdia de a dezvolta o tumoare in partea cea mai apropiata a creierului de unde este asezat telefonul mobil in timpul convorbirii.

Text: Ruxandra Raica

octombrie 24th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate