Tendinte incaltaminte toamna-iarna 2014/2015

“Da-i unei fete pantofii potriviti si va putea cuceri lumea”, spunea Marilyn Monroe… si mare dreptate avea! Cum si ce se poarta sunt intrebarile care, pe noi, doamnele si domnisoarele, ne framanta la fiecare inceput de sezon. Asa e in moda, ne pregatim din timp! Va propun sa aflam cum se prezinta, in materie de incaltamine, sezonul toamna-iarna 2014/2015 propus de Deichmann!

Fii in pas cu trendurile si fa cumparaturi inspirate! Tonica TV iti da pontul…



Care sunt principalele tendinte in materie de pantofi pentru sezonul toamna-iarna 2014/2015?

Sezonul toamna-iarna 2014/2015 este un sezon al controverselor. Vorbim despre modelele retro versus modelele chic, modelele clasice versus modelele cu tinte, foarte actuale in moda. Diferenta o face tot timpul insertia metalica, cusatura sau materialul din care este confectionata incaltamintea.

Care sunt vedetele acestui sezon?

Vedeta de anul acesta este incaltamintea Chelsea, tipul de incaltaminte cu insertii de material pe lateral, putem include si incaltarile de tip biker, dar si incaltarile foarte elegante, exemplul cel mai clar potrivit acestui sezon fiind acele cizme arhicunoscute peste genunchi.

Prin ce se caracterizeaza pantofii Deichmann?

Incercam sa atingem toate clasele de clienti si sa fim intr-o continua evolutie a modelelor, astfel incat sa fim mereu in tendinte.

Mai purtam platforme in noul sezon?

In acest an se pune accent mai mult pe toc, un toc mai gros, mai rigid si se stagneaza partea de platforme.

Incaltamintea cu influenta masculina, un must-have pentru acest sezon

Care sunt recomandarile Deichmann pentru doamnele care prefera confortul?

Incaltarile fara toc, din piele naturala, cu blana in interior, care sa ofere atat protectie cat si confort superior.

Ce modele de cizme ne aduce noul sezon?

Se poarta atat cizmele clasice, cat si cele inalte, pana la genunchi. Sunt in tendinte cizmele cu toc gros, cele tip bocanc, cizmele cu aspect militar sau cele pana la glezne, care sunt extrem de versatile.

Se mai poarta imprimeurile in noul sezon?

Noi am renuntat la partea de imprimeuri, avand in vedere ca este un sezon dominat de culorile inchise. Modelele propuse de noi se diferentiaza prin insertiile metalice si de material.

Care sunt cele mai importante culori ale colectiei toamna-iarna 2014/2015?

Pot spune ca negrul este vedeta in materie de culori pentru sezonul toamna-iarna 2014/2015. Intreaga colectie este dominata de negru si maro, bineinteles si derivatele acestor culori.

Ce fel de botine se poarta in noul sezon?

Se poarta botinele cu toc gros ce contin detalii, monocrome, decupate, cu tinte, siret sau cele cu varf ascutit.

“Isteria” stiletto continua si in acest sezon

Care sunt tendintele in ceea ce priveste incaltamintea pentru copii?

La copii avem o gama mai larga de culori. Nu uitam de varsta copiilor si atunci punem accent pe culoare si pe diverse teme din desene animate care sa-i incante cat mai mult.

Text: Alexandra Lupu