Theo Rose, aparitie fresh in showbizz

La doar 17 ani, Theo Rose se poate mandri cu un debut spectaculos, atat in lumea muzicala cat si in cea a televiziunii. Cu 3 single-uri de succes si 3 videoclipuri pe masura, frumoasa adolescenta a reusit sa ajunga si pe platourile de filmare ale emisiunii KidSing, emisiune difuzata din aceasta toamna la Kanal D. Dar, nu va ganditi ca participa in calitate de concurent, ci… de coprezentator, alaturi de actorul, Dan Bordeianu.

Echipa Tonica Tv a surprins-o pe Theo in mijlocul pregatirilor pentru filmari si a stat de vorba cu haioasa artista despre noul proiect si despre felul in care reuseste sa imbine studiile cu proaspata si promitatoarea cariera.KidSing, un nou proiect Kanal D

Theo Rose: KidSing este un concurs al celor mai bune voci de copii din Romania. Ma inteleg foarte bine cu Dan Bordeianu si invat multe lucruri de la el. Din juriu fac parte Antonia, Wilmark si… dl Gabriel Cotabita, care ma mai sicaneaza din cand in cand. Sunt emotionata, invat multe lucruri si acumulez experienta destul de devreme, ceea ce este foarte important pentru mine. Este cam tot ce mi-as fi putut dori pana in momentul acesta!

Tonica TV: Esti clasa a XII a si urmeaza Bacalaureatul. Cum reusesti sa imbini cariera cu studiile?

Theo Rose: Le imbin foarte usor. Daca iti doresti cu adevarat sa faci cariera, atunci poti sa le faci pe toate. Daca esti destinat sa faci un lucru, atunci poti!

Tonica TV: Ce facultate iti doresti sa urmezi?

Theo Rose: Sunt indecisa in privinta asta. Cred ca jurnalism. M-am mai gandit si la teatru, dar necesita foarte multa munca. Nu vreau sa continui cu muzica pentru ca am invatat muzica atat cat am nevoie.

Tonica TV: Ce te-a inspirat in alegerea numelui de scena?

Theo Rose: Trandafirii sunt florile copilariei mele. Mama avea o gradina mare de trandafiri si ma alinta numindu-ma trandafir.

Tonica TV: Frumusetea ta a fost asemanata cu cea a Antoniei, iar pe plan muzica aduci cu Jessie J. Spune-mi cum te ajuta pe tine acest fapt, in cariera?

Theo Rose: Antonia este o femeie superba si nu poate decat sa ma incante asocierea cu ea. Iar Jessie J este idolul meu, este cel mai bun exemplu in muzica pentru mine si ma inspira.

Tonica TV: Dintre artistii romani cu cine ti-ai dori sa colaborezi?

Theo Rose: Imi doresc foarte tare sa colaborez cu Guess Who. Imi place!

Tonica TV: Cum esti pe plan sentimental? Ai intalnit pana acum prima dragoste?

Theo Rose: Nu neaparat. Am cunoscut baieti de varsta mea, suntem prieteni, dar la varsta asta, baietii sunt imaturi si mi-ar complica viata prea mult. Am inca de studiat si o sa am timp mai tarziu pentru asta.

Text: Madalina Manole