Trucuri pentru o nunta stylish si neconventionala

Trucuri pentru o nunta stylish si neconventionalaIn graba si agitatia de a termina pregatirile pentru nunta la timp, multi opteaza pentru lucruri standard si nu mai iau in calcul faptul ca ar putea, cu putina imaginatie, sa transforme o nunta clasica intr-una stylish.

 

 

 

 

 Aranjamente neconventionale: de la masa la meniu

Nu iti crea un look prea studiat. Multe dintre mirese sunt prea machiate si prea coafate, astfel incat dau o senzatie de falsitate. Alege sa arati precum cea mai buna versiunea a ta, cea de zi cu zi. La fel si cu rochia, nu alege ceva prea pompos sau prea sclipicios. De obicei, mesele la nunti sunt aranjate in acelasi stil, o fata de masa lucioasa si clasicul aranjament floral in mijloc. Daca nu vrei ca invitatii sa simta ca sunt la o nunta identica cu toate celelalte la care au mai fost, pune amprenta stilului tau in aranjarea mesei. Poti face fete de masa dintr-un material care iti place (o panza speciala sau de ce nu, chiar tul), in loc de clasicul aranjament floral, poti opta pentru obiecte decorative care iti sunt dragi sau daca ai o colectie deosebita de vaze le poti folosi pe acestea pentru a pune florile in ele. In loc de un aranjament mare in mijloc, poti crea mici buchetele pe care invitatii sa le poata lua acasa ca amintire sau poti presara flori si ierburi aromate din loc in loc, pe masa. Nu uita nici de lumanari, ajuta intotdeauna la crearea unei atmosfere romantice.

 

Ambient si detalii care ies din tiparele clasice

Cand vine vorba de muzica, renunta la clasica formatie de lautari si la playlistul format din hiturile momentului. Pentru partea de muzica live, poti opta pentru un gospel sau chiar pentru o mini orchestra care sa interpreteze muzica clasica. Pentru restul serii, alege un DJ cu imaginatie care poate pregati un playlist neconventional si care sa-i faca pe invitati sa danseze. In loc de clasicul restaurant, poti alege sa-ti faci nunta la malul marii sau pe malul uni lac sau de ce nu, chiar intr-un peisaj campenesc. Daca vrei ceva cu adevarat neconventional, poti alege un spatiu gol pe care sa-l decorezi asa cum iti doresti si de ce nu, poate chiar sa il pictezi cu graffiti. Poate ca necesita mai multa bataie de cap, dar nu neaparat si un buget mai mare, plus ca poti crea o atmosfera cu adevarat deosebita.

 

Nunta ca un bal mascat?

Pentru a face nunta mai distractiva, o poti transforma si intr-un bal mascat. Roaga-ti invitatii sa se costumeze sau sa vina cu un accesoriu care sa respecte o anumita tema. Pentru rochiile domnisoarelor de onoare, renunta la deja clasicele si plictisitoarele variante pe care le vedem la toate nuntile si alege rochii cu personalitate si de ce nu, chiar salopete elegante sau pantaloni. Nu trebuie neaparat sa mergi pe nuante pastel, culorile vii pot da o nota de prospetime si veselie. In loc de invitatiile traditionale, din hartie, puse in plic, ce-ar fi sa incerci sa faci invitatii printate pe o bucata de material sau chiar de lemn, pe care invitatii sa le pastreze ca amintire?

Foloseste-ti imaginatia si fii originala, fa din acest eveniment special ceva unic, nunta trebuie sa reflecte personalitatea cuplului!

 

Text: Bianca Badescu