Un designer roman la Mercedes-Benz Fashion Week

Un designer roman la Mercedes-Benz Fashion Week

Designerul Dorin Negrau va prezenta pe 11 septembrie colectia spring/summer 2015 –Duality -, in cadrul Mercedes-Benz Fashion Week, care se va desfasura la New York si care a inceput pe data de 4 septembrie. Creatorul nascut in Transilvania ne propune o colectie in care predomina jocul de elemente masculin versus feminin ce ne poarta intr-o lumea contemporana, a eternei intrebari privind dualitatea semenilor nostri. Colectia isi regaseste radacinile in costumul traditional romanesc realizat de mainile bunicii designerului. Suprapunerile de materiale si transparenta sunt sunt doar doua dintre elementele predominante ale acestei colectii. Creatorul roman isi adora originile, tocmai de aceea creatiile sale sunt inspirate mereu din traditionalul romanesc.

In cadrul acestei prezentari Dorin Negrau va fi sustinut de catre Fatima Thomas, senior artist MAC, care va crea look-uri in tendinte pentru a sustine conceptul colectiei. Ne mandrim ca un designer roman a ajuns la Mercedes-Benz Fashion Week.

Text: Ruxandra Dumitrescu

septembrie 10th, 2014 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate