Corina Vladescu – O colectie de primavara/vara spectaculoasa

Corina Vladescu este mai mult decat un designer roman de succes, este deja un brand international, pe care il defineste ca fiind pret-a-porter de lux. A participat, de-a lungul timpului, cu colectiile noi, la Saptamanile Modei de la Paris, Berlin, Atena, Viena si totusi, dupa fiecare lansare oficiala internationala, a fost organizata si una in Bucuresti, tocmai pentru ca iubeste Romania si motivele traditionale romanesti si declara ca, uneori, le foloseste chiar fara sa-si dea seama. Ii stau in ADN si le utilizeaza pentru a ne duce traditiile si frumusetea portului traditional mai departe, reinterpretate in piese cool, usor de purtat si de asortat.

Declara, in interviul in exclusivitate pentru Tonica TV, ca fiecare colectie incepe atipic, imediat dupa finalizarea si prezentarea celei din sezonul trecut, si toate isi au originile si sursele in povesti diferite.O noua colectie, o noua poveste

Colectia de primavara-vara pe care a lansat-o in Bucuresti, la Molecule F, in Promenada Mall, a inceput direct de la lucrul pe material, desi, de obicei, nu se intampla asa, iar asta a dus la conceptul de “slow fashion” pentru ca „lucrul pe fiecare piesa in parte este naucitor; nici nu ti-ar veni sa crezi cat timp iti ia sa brodezi si sa asezi fiecare paieta pe locul dorit”.

Corina Vladescu este, in realitate, la fel de interesanta ca si piesele pe care le creeaza si care ii reflecta personalitatea. Este calda, senina si pune pasiune in tot ceea ce face. In cadrul evenimentului de lansare, a vorbit cu absolut toata lumea invitata, s-a pupat si salutat cu toti clientii fideli (multi, de altfel), care deja i-au devenit prieteni, a dat multe interviuri, iar zambetul nu i-a disparut o secunda de pe fata. De fapt, asa arata un om indragostit de ceea ce face. Si mi-a confirmat ca pasiunea, munca si businessul pot trai intr-un acord perfect daca iubesti ceea ce faci.

Text: Catalina Buzdun