Irina Florea – Designer de accesorii inedite

Te pasioneaza accesoriile inedite? Obisnuiesti sa iesi din tipare? Vrei sa te recunoasca lumea pe strada drept un trendsetter? Atunci poti alege o geanta creata de Irina Florea, care se transforma din 2D in 3D, doar prin prinderea unei capse. Ai mai multe variante: geanta cerc sau geanta triunghi, pe roz prafuit, galben, verde sau negru, din piele normala sau din piele intoarsa.

Iti trebuie un clutch pentru seara? Irina a gandit special pentru tine o poseta-bijuterie, din piele intoarsa, care te va scoate din anonimat. In plus, o poate face in orice culoare iti doresti!

Iubesti culoarea? Daca faci parte din generatia hipsterilor, creeaza-ti un look all black, cu ripped jeans, si poarta o geanta cerc verde, din fetru. Da, fetru, ai citit bine, Irina utilizeaza materiale neconventionale pentru creatiile ei. Si tine cont ca sunt handmade, totul este realizat manual.

Irina este de profesie arhitect, de aici inclinatia pentru formele geometrice. In schimb, peste latura precisa de arhitect, Irina are si un simt estetic extraordinar si este pasionata de moda. Asa au luat nastere posetele facute de ea, dintr-o alaturare inteligenta a culorii, artei frumosului si exactitatii formelor geometrice.

Daca vrei sa afli mai multe despre Irina, urmareste in exclusivitate interviul de pe Tonica TV!
Text: Catalina Buzdun