Un “Magnet de frigider” de la Sore

 “Magnet de frigider” de la SoreFosta component a trupei LalaBand, Sore Mihalache, se pare ca a intrat in anul 2015 cu forte proaspete si spunem asta deoarece indragita artista lanseaza astazi un nou single intitulat Magnet de frigider.“One Shot” pentru Magnet de frigider

Magnet de frigider este o piesa de dragoste, care transmite multa emotie si ale carei versuri au fost compuse de artista impreuna cu Smiley si Elena Morosanu. Artista si-a propus sa-si surprinda si mai mult fanii, astel ca deja a pregatit si videoclipul melodiei, care va fi lansat impreuna cu aceasta. Clipul, in regia lui Iura Luncasu, descrie etapele unei povesti de dragoste pe parcursul celor 4 anotimpuri, si a fost filmat cu tehnica “one shot”, o premiera pentru artista, dar si o noutate pentru industria muzicala romaneasca. Alaturi de Sore, in videoclip apar Emilian Oprea si Andreea Vasile, colegii sai din lungmetrajul “De ce eu?”, care va avea premiera in luna februarie.

Magnet de frigider este o poveste in care oricine se poate regasi, pentru ca, la un moment dat in viata, fiecare dintre noi iubeste. In videoclip, eu intruchipez iubirea dintre protagonisti… o iubire intensa, dar si complicata, cu suisuri si coborasuri. Finalul povestii poate parea trist, dar de fapt ofera posibilitatea unui nou inceput, asemenea derularii anotimpurilor”, a declarat Sore.

Text: Madalina Manole