Un vis devenit realitate! Perna care te scapa de sforait

Un vis devenit realitate! Perna care te scapa de sforaitFoarte multe persoane sufera de insomnie ca urmare a faptului ca “vecinul de perna” sforaie. Se pare insa ca visul urat a luat sfarsit. O perna inteligenta ar putea sa puna capat noptilor zgomotoase, impingand persoana care sforaie intr-o noua pozitie astfel incat sforaitul sa dispara. Perna se pare ca este echipata cu un microfon integrat care preia vibratiile sonice ale sforaitului.

Apoi, un buzunar intern se umfla, face perna cu cativa centimetri mai inalta si astfel pozitia persoanei care doarme este schimbata. Dormitul pe-o parte reduce sforaitul, si respiratia nu va fi obstructionata. Unghiul ridicat al pernei ajuta persoana in cauza sa doarma intr-o pozitie mai buna. Acest device are o intarziere de 30 de minute, pentru a le permite oamenilor sa adoarma. Dispozitivul este dotat cu cateva butoane pentru a seta perna potrivit propriilor nevoi. Perna inteligenta este umpluta cu poliuretan si are o husa ce poate fi indepartata si spalata. Perna este comercializata momentan in Statele Unite ale Americii.

 

Text: Ruxandra Raica

februarie 5th, 2014 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate