Valentina Pelinel si Luminita Nicolescu – Noul DVD de aerobic

valentina_pelinelValentina Pelinel si Luminita Nicolescu au lansat in cursul lunii noiembrie a acestui an, la Carrefour Baneasa, mult asteptatul DVD de aerobic. La eveniment au participat si Monica Tatoiu, Andreea Raicu, Maria Marinescu (cu doar 3 saptamani inainte de nastere), Cristina Rus, Dana Savuica, Dana Sota, Simona Patruleasa, Roxana Iliescu, Ileana Badiu, Mihaela Borcea, Marcel Pavel. Prezenta lor in acest cadru a fost nu numai un simbol al sustinerii acestei lansari cat si o declaratie publica pentru importanta alegerii unui stil de viata sanatos.

 

“Esti asa cum vrei sa fii! – acesta este motto-ul care m-a ajutat intotdeauna sa ma autodepasesc. Chiar atunci cand, ca orice om, credeam ca nu pot face fata ispitei, aceste cuvinte mi-au dat curajul sa rezist si sa inteleg ca viata e frumoasa cand o controlezi tu pe ea, nu ea pe tine.” – a declarat Valentina Pelinel.

“Chiar daca toate elevele mele ma admira pentru felul in care arata corpul meu, conformatia si metabolismul primit de la natura m-au ajutat, dar a contat efortul si ambitia mea de a trai tot timpul in perfecta armonie cu corpul meu. Miscarea m-a tinut mereu departe de boli si de tentatiile alimentare. Sunt foarte mandra de Valentina si in general de toate elevele mele care o data ce au prins microbul miscarii, au reusit sa isi mentina mereu o forma fizica perfecta” – a declarat Luminita Nicolescu.

Incepand cu data de 25 noiembrie, DVD-ul ce contine 68 de minute pline de exercitii pe care fiecare le poate face acasa, se gaseste in toate hypermarketurile si magazinele de specialitate.

Pentru mai multe informatii puteti accesa www.adhoc.rodownload sau www.valentinapelinel.ro