Vedetele au pregatit programe speciale la implinirea a 6 ani de Antena 2

Vedetele au pregatit programe speciale la implinirea a 6 ani de Antena 2Antena 2 implineste, pe 9 aprilie, sase ani de existenta. Ca in fiecare an, postul de televiziune isi pregateste aniversarea oferind telespectatorilor programe speciale cu invitati speciali, concursuri si mult monden. Ziua va incepe cu o retrospectiva a celor mai spectaculoase momente care s-au intamplat, de-a lungul celor sase ani, la Antena 2. 

 De la ora 14.00 debuteaza seria emisiunilor pregatite pentru sase ani de aniversari, constand in doua editii-eveniment si sase editii speciale: Showbiz Report Nunta de vedeta, editie-eveniment care aduce in prim-plan nunta celebrei Diana Sucu, care implineste… sase ani de casnicie anul acesta.

Vedetele au pregatit programe speciale la implinirea a 6 ani de Antena 2De la ora 16.00, Florentina Fantanaru il dezvaluie din nou, “Dincolo de aparente”, pe Sorin Oprescu, primarul Capitalei, care a fost primul invitat al Florentinei in urma cu sase ani, la debutul emisiunii la Antena 2, in anul 2007. Cristi Brancu si Oana Turcu  au organizat la “Confidential” o petrecere aniversara plina de energie, iar Diana Munteanu prezinta o editie a “Conferintei de presa” total atipica, cu ipostaze inedite si probe deloc usor de trecut, cu invitati-surpriza.

“Rai da’ buni” si “Agentul Vip” vin cu propria demonstratie despre cum se face show, iar Adriana Bahmuteanu incheie ziua aniversara cu o petrecere cu muzica si dans!

Text: Bianca Badescu  

aprilie 8th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate