Vedetele au pregatit programe speciale la implinirea a 6 ani de Antena 2

maria simionAntena 2 implineste, pe 9 aprilie, sase ani de existenta. Ca in fiecare an, postul de televiziune isi pregateste aniversarea oferind telespectatorilor programe speciale cu invitati speciali, concursuri si mult monden. Ziua va incepe cu o retrospectiva a celor mai spectaculoase momente care s-au intamplat, de-a lungul celor sase ani, la Antena 2. 

 De la ora 14.00 debuteaza seria emisiunilor pregatite pentru sase ani de aniversari, constand in doua editii-eveniment si sase editii speciale: Showbiz Report Nunta de vedeta, editie-eveniment care aduce in prim-plan nunta celebrei Diana Sucu, care implineste… sase ani de casnicie anul acesta.

florentina fantanaruDe la ora 16.00, Florentina Fantanaru il dezvaluie din nou, “Dincolo de aparente”, pe Sorin Oprescu, primarul Capitalei, care a fost primul invitat al Florentinei in urma cu sase ani, la debutul emisiunii la Antena 2, in anul 2007. Cristi Brancu si Oana Turcu  au organizat la “Confidential” o petrecere aniversara plina de energie, iar Diana Munteanu prezinta o editie a “Conferintei de presa” total atipica, cu ipostaze inedite si probe deloc usor de trecut, cu invitati-surpriza.

“Rai da’ buni” si “Agentul Vip” vin cu propria demonstratie despre cum se face show, iar Adriana Bahmuteanu incheie ziua aniversara cu o petrecere cu muzica si dans!

Text: Bianca Badescu