Vești proaspete de la mega festivalul Coachella

Organizatorii Coachella au spus: „PAS!” festivalului și în acest an. Festivalul de muzică preferat de americani, din California, nu se va mai desfășura în luna aprilie, ca de obicei. Evenimentul a fost amânat, pentru a doua oară consecutiv, tot din cauza pandemiei cu coronavirus.

Organizatorii festivalului nu au informat noua dată a evenimentului, care de obicei are loc timp de două weekend-uri în aprilie, în Empire Polo Club din Indio. La ediţia din 2020 capetele de afiş anunţate erau Rage Against the Machine, Travis Scott şi Frank Ocean. Însă pandemia, s-ar putea să schimbe și programul artiștilor.
Este a treia oară în istoria evenimentului când se întâmplă să fie amânat. Coachella a apărut în 1999, iar de atunci şi până anul trecut, acesta a mai fost amânat doar în 2000.

Potrivit unui raport, economia locală californiană ar putea suferi pierderi de până la 700 de milioane de dolari ca urmare a anulării festivalului Coachella pentru a doua oară.Despre festivalul Coachella

Coachella aduce laolaltă aproximativ 125 de mii de oameni în fiecare an şi produce, în cele două weekend-uri de eveniment, fiind cel mai profitabil festival de muzică din America. Anularea lui va produce o criză financiară pentru Valea Coachellei, din deșertul Colorado, şi pentru promoterul său, Goldenvoice. Festivalul fost fondat de Paul Tollett și Rick Van Santen în 1999 și este organizat de Goldenvoice, o filială a AEG Presents.

Inspiră-te din ţinutele de la Coachella pentru această vară!

Text: Bettina Cristea