Videoclipuri erotice, material educativ la cursurile de prim-ajutor

Videoclipuri erotice, material educativ la cursurile de prim-ajutorPolitia spaniola a vrut ca seminarele privind primul ajutor sa fie mai… diferite decat in mod normal, in ideea de a atrage mai mult atentia cursanilor asupra problemelor cu care se pot confrunta pe teren.

Membrii politiei din Zaragoza – oras mic din nordul Spaniei – au realizat un film foarte fierbinte in care sunt explicate metodele de resuscitare cardiaca si manevra Heimlich.

Primele seturi de scene erotice prezinta doua femei tinere in lenjerie de corp, una aflandu-se deasupra celeilalte, explicandu-i tehnicile de resuscitare cardiaca. A doua scena arata cum se desfasoara actiunile in caz de obstructie a cailor respiratorii.

In ambele cazuri, aluziile sexuale sunt evidente, pozitiile manechinele sunt mai mult sexuale decat medicale si tocmai de aceea a fost interzisa punerea pe piata a videoclipurilor.

 

Text: Andreea Popescu

februarie 25th, 2014 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate