Vine vara

Vine vara Daca iarna mai poti respira cate un pic, odata cu venirea verii s-a terminat si sezonul de …respiro. Si asta nu din cauza caniculei, ci a invaziei de domnisoare care se pregatesc sa plece, evident, la mare.

Cuprinse de o adevarata isterie, sunt prezente pe toate posturile de televiziune si ne spun lucruri. Cum trebuie sa ne imbracam, cum trebuie sa ne machiem, ce cure de slabire trebuie sa tinem, in ce cluburi trebuie sa fim vazuti ca sa existam, care sunt “must-urile” sezonului. Ne invata tehnici de agatat, stiluri de dans si tot ceea ce mai stiu ele. Si nu sunt putine lucrurile pe care le stiu.

Nu mai poti sa apesi un buton al telecomenzii fara sa dai de o duduie siliconata din cap pana la brau, siliconate mai jos de brau n-am vazut, care tine adevarate prelegeri despre cat de grea e munca de pregatire pentru sezonul estival. Cate eforturi trebuie sa faca si ce program incarcat are. Nici meseria asta de pafarista estivala nu e simpla. Ca daca nu esti pregatita temeinic, nu treci examenul, nu te baga fotbalistii sau burlacii milionari in seama si s-a terminat cu smecheria. Nici daca te remarca un milionar insurat nu-i rau. Totul e sa te remarce unu’ cu bani.

Asa ca, spor la treaba fetelor! Poate ploile care se anunta va mai dau un ragaz de studiu.

La o adica puteti apela la o cura de lecitina ca sa puteti tine minte replicile inteligente pregatite de acasa si citatele din autori celebri, cu care sa impresionati …audienta. Va urez succes si … drum bun!

 

Text: Alina Niculescu