Vitacare –Forte noi in forme noi

DR._Ligia_Alexandrescu_DRPentru a veni in intampinarea persoanelor care isi doresc sa isi reintre in forma dupa lunga perioada de iarna, compania Vitacare lanseaza campania “Cum facem corect detoxifierea de primavara – Forte noi in forme noi”, o campanie de informare destinata in special femeilor.

Detoxifierea presupune, pe langa o dieta echilibrata sustinuta de alimente de natura vegetala si miscare in aer liber, si o baza de suplimente nutritive cu extracte naturale.

Noua gama de suplimente nutritive lansata de compania Vitacare vine in atentia publicului feminin cu doua noi produse, Suplesse si Gluco Crom.

Suplesse reprezinta un complex de fibre dietetice naturale care participa la reducerea absorbtiei intestinale a grasimilor, la care se adauga extractul de cafea verde care stimuleaza metabolismul, inhiba apetitul si actioneaza ca un tonic pentru activitatea cerebrala.

Gluco Crom reprezinta solutia perfecta pentru a inhiba pofta de dulce. Ingredientele de baza al acestui produs sunt cromul picolinat, recunoscut pentru eficienta sa in reglarea si buna desfasurare a metabolismului glucidelor, si vitamina C, care fortifica sistemul imunitar si intareste rezistenta organismului fata de bolile infectioase.

Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala, fiind recomandat consultul prealabil al medicului.

“O dieta formata numai din cereale integrale, fructe si legume crude si verdeturi de sezon, multa apa si ceaiuri trebuie sa fie sustinuta de o serie de suplimente care contin substante fitochimice ce completeaza dieta de detoxifiere”, a declarat Lector Universitar Dr. Lygia Alexandrescu, specialist in nutritie la Natural Silhouette din Bucuresti.

Text: Paula Rotaru