Weekend SofistiCAT pentru iubitorii de pisici: ce surprize te asteapta la Expozitia Felina Internationala de Primavara

Peste 250 de pisici din toate colturile lumii vor putea fi admirate la Expozitia Internationala Felina de Primavara – SofistiCAT, care se va desfasura pe 1-2 aprilie, la Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, in Bucuresti.

Juriul international va evalua mai multe exemplare superbe de pisici din rasele: Persana, Exotica, Maine Coon, Norvegiana de Padure, Siberiana, Ragdoll, Angora Turceasca, Sacra de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Abysiniana, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Sphynx, Orientala si Siameza.

Expozitia, deschisa in ambele zile intre orele 10-17, va avea ca punct culminant concursul BEST IN SHOW. Cele mai frumoase pisici din expozitie se vor intrece atat sambata, cat si duminica in marea finala, pentru un loc pe podium. Bineinteles, finalistii vor fi rasplatiti cu premii generoase constand in hrana si accesorii pentru pisici.Tombola si preturi speciale

In cadrul evenimentului vor putea fi achizitionate la preturi promotionale produse si accesorii destinate atat felinelor (hrana, igiena, joaca), cat si iubitorilor de pisici (bijuterii, tricouri, posete, face-painting). De asemenea, vizitatorii vor putea participa la o tombola speciala, avand ca premii centre de joaca pentru pisici.

In cele doua zile ale expozitiei se va desfasura si deja traditionala campanie „ARATA CA ITI PASA‟, in cadrul careia se vor strange donatii (in bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi. Organizatiile pentru protectia animalelor vor aduce pisici vaccinate si sterilizate, spre adoptie. Pretul unui bilet este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii pana la varsta de 12 ani au acces gratuit.

Text: Oana Baltoc