Weekendul acesta, fa sport alaturi de cei mai buni antrenori din lume!

Weekendul acesta, fa sport alaturi de cei mai buni antrenori din lume!Sambata dimineata se deschid portile Festivalului International de Kangoo Jumps care va avea loc in incinta World Trade Center si in cadrul caruia toti cei pasionati de sport vor avea ocazia sa faca miscare pe parcursul a doua zile impreuna cu cei mai buni specialisti.

Organizatoarea Festivalului, Kinga Sebestyen, este cea care va deschide evenimentul, iar vizitatorii vor avea ocazia sa practice Kangoo Power, Kangoo Boot Camp, Kangoo Discovery, Kangoo TTR, Kangoo Kick, Pilates, Zumba, Extreme Combat, X-Tempo Dance, Tae Bo, Base Training, Belly Dance, Steel Combat, Steel Tonic, Capoeira, Aerobic, Dance – Fun for Everyone, Dance Aerobic si Port de Bras. Marian Dragulescu, Corina Ungureanu, Iulian Miu sau Ana Maria Branza sunt doar cativa dintre sportivii care vor participa la acest eveniment.

Biletele pentru acces la Kangoo Jumps International Festival pot fi procurate atat online de pe www.kjfestival.com cat si direct la eveniment. Abonamentul pentru doua zile costa 300 de lei, iar cei interesati sa se inscrie pe grupe la presenteri, instructori si traineri vor beneficia de o reducere.

 

Text: Ruxandra Raica