Yves Saint Laurent a lansat pe piata din Romania noul parfum Black Opium

black-opiumUn eveniment exclusivist a avut loc la sfarsitul saptamanii intr-unul din locurile selecte ale capitalei. Gama de lux L’oreal a lansat parfumul Black Opium pentru Yves Saint Laurent, ce este destinat femeilor puternice si exuberante. Aromele de varf sunt piper roz, floare de portocal si para; notele de mijloc sunt cafea si iasomie iar notele de baza sunt vanilie, patchouli si cedru. Parfumul este facut sa creeze dependenta, sau cel putin asta reiese din slogan. Recunosc ca m-a cucerit inca de acum o luna cand l-am testat prima data si am fost foarte incantata ca am putut participa la lansarea acestuia.Surprize personalizate din partea organizatorilor

Organizatorii au pregatit pentru domnisoarele invitate la eveniment diferite surprize, tatuaje personalizate, sedinte make-up oferite de expertii L’oreal sau de hairstyle oferite de specialistii in domeniu. Eu am fost norocoasa si am fost coafata de Florin Noje, care in mai putin de 5 minute mi-a schimbat coafura folosind doar un foehn si un spray fixativ.

Atmosfera all black si un concert de zile mari

Pentru prima oara la un eveniment invitatii au respectat dress code-ul impus, asa ca toti erau imbracati all black, cu foarte mici exceptii. Nu au fost prezente foarte multe vedete la eveniment, ci mai mult fashion bloggeri sau stilisti, iar misterul acestui eveniment a lasat semne de intrebare in lumea mondena. Concertul Loredanei Groza a incheiat cu succes seara, lumea distrandu-se pana spre miezul noptii. Loredana a fost exceptionala, si nu s-a lasat pana lumea nu a dansat vreo doua, trei hore. A sustinut un concert in care a cantat si a dansat, a avut cativa invitati speciali dintre elevii de la „Vocea Romaniei” iar publicul a fost in delir. Invitatele au putut testa noul parfum Yves Saint Laurent si cele mai multe au fost de acord ca este unul din parfumurile anului 2015. Un eveniment de la care mi-am luat doza de energie, unde m-am simtit bine alaturi de expertii in frumusete si unde m-am delectat cu noul parfum preferat.

Text: Andreea Maria Varlan