Ziua Turismului Bucurestean

Poza ziua turismului bucuresteanBiblioteca Metropolitana Bucuresti a lansat in cadrul maratonului BiblioCity „Ziua Turismului Bucurestean”, ce va avea loc in data de 22 septembrie si in cadrul careia publicul va fi invitat sa faca excursii pietonale ghidate prin Capitala urmand cateva trasee inedite. Pentru cei interesati de astfel de plimbari gratuite exista mai multe posibilitati printre care: Tur pietonal in atelierele artistilor din Bucuresti, Descopera Zona Ioanid, Plimbare prin Cartierul Evreiesc, Religie si Comunism etc.

Tot cu ocazia „Zilei Turismului Cultural Bucurestean”, pe data de 21 septembrie va avea loc un eveniment de tip Treasure Hunting in zona Piata Amzei.

Pentru a marca toate aceste evenimente culturale, Biblioteca Metropolitana Bucuresti a organizat o conferinta de presa unde cei prezenti au putut asista la un spectacol de teatru inedit chiar in autobuz. Sunteti asadar invitati sa participati la show-uri culturale, reprezentatii teatrale, proiectii de filme etc. Mai multe informatii gasiti pe Bibliocity.ro.

 

Text: Ruxandra Raica