4 tipsuri pentru a-ti imbunatati relatia sexuala

res-Tipsuri pentru a-ti imbunatati relatia sexualaIn timp, relatiile pot deveni previzibile si monotone, obisnuinta se poate instala si astfel scanteia pasiunii ajunge sa se stinga. Pentru a evita acest lucru, este recomandat ca partenerii sa-si diversifice activitatile, sa se surprinda reciproc si, un alt aspect foarte important, sa-si schimbe atitudinea sexuala, caci sexul este unul dintre cele mai importante aspecte ale vietii de cuplu. In acest sens, iata cateva tipsuri pentru a va imbunatati relatia sexuala!Deconecteaza-te de probleme!

Testosteronul este hormonul placerii si al energiei si devine, implicit, responsabil si de libidoul scazut al femeilor. Atunci cand intervine stresul, nivelul acestuia scade si pofta sexuala se reduce. Pentru a evita acest aspect, incearca, atunci cand ajungi acasa, sa te deconectezi de stresul de peste zi, de sarcinile solicitante si sa te cufunzi in bratele partenerului. Asculta o muzica relaxanta, bea un pahar de vin rosu si fa o baie fierbinte inainte de a te aseza in pat.

Iubeste-te mai mult!

Un studiu efectuat in SUA arata ca peste 80% dintre femei sunt nemultumite de corpul lor si acest fapt se rasfrange asupra activitatii sexuale, deoarece in pat resimt o oarecare rusine fata de partener, fapt ce le inhiba dorinta sexuala. Ce este de facut? Nu te mai compara cu fotomodelele din reviste si incearca sa te iubesti asa cum esti. Cel mai important aspect: tine cont ca, in pat, un barbat nu are ochi pentru defectele tale, iar senzualitatea nu are legatura cu colaceii de pe abdomen.

Nu te mai gandi la sex!

Propune-i partenerului tau sa jucati un rol impreuna. Stabiliti regulile de la inceput si apoi lasati totul sa decurga de la sine. Regula cea mai importanta este: fara sex! Da, ai citit bine! Astfel va puteti atinge, mangaia, desmierda, stiind ca nu aveti voie sa mergeti mai departe. La nivelul psihicului se produc schimbari semnificative in aceste momente, iar dorinta sexuala va creste direct proportional cu restrictia. Cu totii stim ca ceea ce este interzis este cu atat mai dorit. Pentru a spori conexiunea, apelati la masaje cu uleiuri esentiale cu efect afrodiziac.

Schimba scenariul!

Este posibil ca, dupa ani de relatie, noptile de amor sa devina atat de previzibile, incat partenerii sa nu mai aiba niciun interes. Pentru a readuce pasiunea si a va imbunatati relatia sexuala, este bine sa schimbati intru totul scenariul. Cu alte cuvinte, dati-va intalniri in afara locuintei, daca este posibil chiar si in afara orasului. Puteti lua o noapte la un hotel sau puteti petrece un weekend intr-o cabana intima la munte. Veti trai momentele cu mai mult entuziasm si emotie si astfel si atractia intre voi va fi mai mare. Tine cont ca sexul constant in acelasi pat si sub acelasi acoperis diminueaza libidoul si de aceea este recomandat sa aveti micile voastre escapade.

Text: Madalina Manole