4.200 de tineri au participat la evenimentele caravanei educationale GeneratiaS

generatiaS_2Pe parcursul celor doua editii ale caravanei educationale GeneratiaS, derulate anul acesta, peste 4.200 de tineri din toata tara au participat la proiectiile de film oferite in cadrul evenimentului.

Cea de-a doua editie a caravanei GeneratiaS s-a desfasurat in perioada 15-25 noiembrie, la Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi si Brasov. Caravana si-a propus ca, printr-o metoda educativa originala si alternativa, filmul, sa ajute la educarea tinerei generatii in directia adoptarii unui stil de viata sanatos. Principalele teme abordate in aceasta a doua editie au fost nutritia echilibrata si dermatologia. Elevii si studentii au primit sfaturi si au participat la prezentarile sustinute de medicii specializati in nutritie si dermatologie, invitati special la eveniment. Studentii clujeni s-au bucurat de prezenta Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.

Reactia tinerilor fata de proiect a fost una pozitiva, iar interesul acestora nu a intarziat sa apara pe parcursul derularii evenimentelor. Au adresat multe intrebari despre cum pot adopta o dieta sanatoasa si echilibrata, dar si legate de sanatatea pielii. Specialistii invitati au avut ocazia de a cunoaste tinerii interesati sa afle cat mai multe lucruri pe care le pot aplica in viata de zi cu zi.

Detaliile despre programul caravanei, ca si despre filmele care au fost proiectate, sunt disponibile pe www.generatias.ro.