7 semne ca iubitul te insala

7 semne ca iubitul te insalaInfidelitatea este principalul motiv pentru care multe cupluri se destrama. Daca simti ca ceva nu mai este la fel ca inainte in relatia ta, este foarte posibil ca iubitul tau sa se fi saturat de tine si sa-si caute fericirea in bratele altei persoane. De cele mai multe ori, barbatii nu termina relatia in care se afla inainte de a incepe una noua, fie din comoditate, din frica sau pur si simplu pentru ca nu-si doresc nimic serios de la cealalta. Inainte de a-ti acuza iubitul de infidelitate, urmareste-i o perioada comportamentul. In general, barbatii care insala urmaresc acelasi tipar. Daca se incadreaza in cele descrise mai jos, atunci va trebui sa iei masuri.

 Intarzie acasa

Daca dintr-odata iubitul tau are mai mult de lucru si-si gaseste fel si fel de motive sa intarzie acasa, e clar ca ceva se intampla. Daca ramane, constant, la munca peste program sau daca pleaca in weekenduri in afara orasului, in interes de serviciu, poate fi primul semn de infidelitate. Incearca insa sa nu devii paranoica. Este posibil ca, intr-adevar, locul de munca sa-l suprasolicite.

 

Iti face cadouri neasteptate

Fii atenta daca iubitul tau a devenit mai amabil si mai bun cu tine. De obicei, un barbat care calca stramb va incerca sa compenseze greseala purtandu-se mai frumos cu tine. Daca, fara un motiv anume, incepe sa te copleseasca cu cadouri si sa te surprinda cu buchete de flori, pune-ti semne de intrebare, cu atat mai mult cu cat aceste gesturi nu-i stau in caracter.

 

Il preocupa prea mult felul in care arata

Foloseste prea mult parfum? Isi schimba garderoba prea des? Si-a facut abonament la sala? Petrece prea multe ore in fata oglinzii? Ei bine, daca sunt preocupari noi, atunci o persoana noua este in viata lui si incearca sa o impresioneze.

 

A devenit secretos

Daca inainte relatia voastra era ca o carte deschisa si acum a devenit o poveste plina de mistere, atunci ceva este in neregula. Daca isi ascunde telefonul, ii tine soneria mereu oprita, se fereste sa raspunda la apeluri de fata cu tine, isi schimba parola adresei de mail sau a contului de facebook, atunci tinem sa te anuntam ca, cel mai sigur, te insala.

 

Cauta motive de cearta

Barbatii incearca intotdeauna sa-si justifice infidelitatea si atunci cauta pretexte de cearta. Daca se supara pe tine din lucruri marunte, iti atrage atentia asupra unor fapte pe care inainte le trecea cu vederea sau critica lucruri carora inainte nu le dadea importanta, toate acestea pot fi semne ale infidelitatii.

 

Are un comportament defensiv

Fii atenta daca partenerul tau a inceput sa aiba un comportament defensiv. Daca se agita cand il intrebi unde si cu cine a iesit in oras, daca devine iritat cand il chestionezi despre programul de munca sau despre colegii de serviciu si, mai mult, daca se supara pe tine, acuzandu-te de lipsa de incredere, atunci trebuie sa incepi sa-ti pui intrebari.

 

Ii dispare dorinta sexuala

In majoritatea cazurilor de infidelitate, persoana necredincioasa isi pierde apetitul sexual fata de partener. Daca devine din ce in ce mai stangaci in a-si arata sentimentele, daca gesturile tandre au disparut si sare peste preludiu, asta cand nu acuza ca este obosit, atunci fii mai mult ca sigura ca esti pe locul doi in viata lui.

De la descoperirea acestor semne la iubitul tau si pana la sosirea lui acasa cu camasa murdara de ruj sau mirosind a parfum de femeie, mai sunt doar cativa pasi, asa ca ia fraiele in maini si poarta o discutie foarte serioasa cu acesta. Apoi, fii sigura ca vei lua decizia corecta in ceea ce priveste relatia voastra.

 

Text: Madalina Manole