Afla cum isi ocupa timpul inima ta. Revidox, pentru o inima tanara intr-un corp sanatos

63338 - revidoxAre greutatea unui mar, iar dimensiunile sale sunt comparabile celor ale unui pumn strans, poate putin mai mare. Cu toate acestea, are aproximativ 100 000 de batai pe zi, 35 milioane de batai intr-un an, trei miliarde de batai intr-o viata! Are activitate chiar si daca este separata de corp pentru ca are propriul impuls electric. Despre inima este vorba − organul care ne tine in viata, pompand sangele permanent catre toate zonele organismului pentru toate cele 75 de miliarde de celule pe care fiecare dintre noi le are in mod normal in corp, prin aproximativ 96 000 de vase de sange („reteaua” care leaga toate organele intre ele).

Avem peste 96 000 de kilometri de vase sangvine (masurate liniar), comparativ cu circumferinta Pamantului la Ecuator care este de numai 40 075 de kilometri. Nevoia de protectie vasculara este pe masura dimensiunii impresionante a retelei vaselor de sange.

Pentru ca este mai usor sa previi decat sa tratezi, specialistii spanioli au cercetat potenta terapeutica a fructelor si legumelor si in cadrul renumitului Institut de cercetare CSIC Spania au descoperit si brevetat tehnologia prin care au reusit concentrarea principiilor active din 45 de kilograme de struguri intr-o singura capsula. Extractului din samburi si coaja de struguri i-au fost asociate extractul integral uscat de rodie si seleniu pentru potentarea actiunii fiecarui compus intr-o formula patentata, sub denumirea comerciala Revidox.

De ce avem nevoie de Revidox?

revidox-300x250Pentru ca aduce o combinatie unica de nutrienti pentru protectia fiecarei celule, cu focus pe protectie vasculara (cardiovasculara) si neuronala, determinand imbunatatirea statusului celular chiar din primele 6 luni de administrare, iar incetinirea procesului de imbatranire celulara se produce prin protectia ADN-ului impotriva mutatiilor genetice provocate de efectele nocive ale radicalilor liberi (efect antioxidant si antiinflamator) si prin stimularea genei SIRT1, denumita si gena longevitatii, cu 20%, conform studiilor clinice. Pentru ca are studii clinice pe formula, subiectii studiilor fiind atat persoane sanatoase, cat si persoane cu diabet, risc cardiovascular sau cardiaci, pentru a se observa atat efectele pe preventia cardiovasculara primara, cat si pe cea secundara ca adjuvant alaturi de terapia alopata. S-a demonstrat efectul cardioprotector, antiinflamator (imbunatatirea markerilor inflamatori si tumorali), neuroprotector, fara efecte secundare, reactii adverse sau interactiuni medicamentoase. Pentru ca are certificarea ANAD (Agentia Nationala Anti-Doping) si a celorlalte institutii la nivel international (poate fi administrat si sportivilor pentru sanatatea cardiovasculara, neuronala si imbunatatirea performantelor fizice – stare optima de sanatate). Pentru ca este usor de administrat (1 capsula pe zi minimum 1 an, dar de preferat pe parcursul intregii vieti).

Cine poate beneficia de Revidox?

Persoanele cu risc cardiovascular, fumatorii, pacientii cu afectiuni cardiovasculare, neurodegenerative sau diabet. Sportivii (amatori sau de performanta – pentru cresterea duratei de viata activa) si orice persoana (18+) care este supusa actiunii nocive a radicalilor liberi, care trece prin perioade stresante (program de lucru prelungit, deadline-uri stranse, examene etc.) sau doreste sa isi mentina o stare de sanatate optima.

Revidox, mod de administrare

Tratamentul cu Revidox presupune administrarea unei capsule dimineata, pe o perioada de minimum 1 an (conform studiilor clinice), insa de preferat pe perioada intregii vieti, pentru obtinerea protectiei la nivel celular si cresterea calitatii si duratei vietii.

Revidox, compozitie

Compozitie per tableta: STILVID extras integral din seminte de strugure 133 mg din care 8 mg resveratrol bioactiv, 0,67 mg antocianozide, 14,63 mg procianidine, 0,4 mg flavonoide, 1,3 mg alte stilbene. Extract uscat din fructe de rodie 125 mg, punicalagini – acid elagic 8,75 mg, procianidine 3,75 mg. Drojdie de seleniu, dioxid de siliciu si stearat de magneziu.

Prezentare: Cutie de 30 de capsule (2 blistere a cate 15 capsule per blister).