Alimente… cu dragoste!

-0a0a0a0ashutterstock_9220540Pentru ca suntem in luna februarie – luna iubirii – vrem sa va prezentam cateva alimente care au puteri afrodiziace si care, in plus, sunt sanatoase si hranitoare, iar consumandu-le veti avea o stare fizica si emotionala excelenta. Iata o lista cu cateva alimente afrodiziace, numai bune de consumat in luna iubirii. 

 

Capsunile. Capsuni si frisca – reteta perfecta pentru o noapte petrecuta in doi. Capsunile sunt niste fructe sanatoase, cu numeroase beneficii nutritionale, contin antioxidanti si lupta impotriva cancerului. Datorita formei lor de inima si a culorii rosii, ele au fost simbolul zeitei iubirii, Venus.

 

Ciocolata neagra. Ciocolata neagra este un afrodiziac ce contine stimulenti pentru a creste activitatea si dorinta de contact fizic.  Aceasta contine substante ce elibereaza dopamina in creier. De asemenea, ciocolata este benefica inimii.

 

Fructele de mare. Fructele de mare sunt foarte sanatoase, si asta datorita unor lipide pe care le contin. De asemenea, fructele de mare sunt o sursa bogata in minerale, contin proteine, ceea ce creste libidoul.

 

Migdalele. Migdalele sunt foarte sanatoase, iar consumandu-le veti avea foarte multa energie. Ele stimuleaza starea de spirit, iar aroma migdalelor starneste pasiunea femeilor. Migdalele contin vitamina E si magneziu.

 

Ananasul. Ananasul nu numai ca este un fruct afrodiziac, dar este un bun remediu impotriva impotentei masculine. Acest fruct este bogat in vitamina C.

 

Mierea. In urma unor studii, s-a demonstrat ca mierea mareste nivelul testosteronului, hormon ce influenteaza dorinta sexuala, atat a femilor, cat si a barbatilor.

 

Happy Valentine’s!

 

Text: Ruxandra Raica