Andreea Marin, speaker in cadrul workshopului AtelierEle

ATELIERELE_ANDREEAIn cadrul proiectului AtelierEle – workshopuri de implinire personala, care se va desfasura in luna noiembrie, Andreea Marin va fi prezenta in calitate de speaker pentru a impartasi experienta sa in ceea ce priveste detoxifierea organismului femeilor care sunt interesate de un regim sanatos de viata. La workshopul „Traieste sanatos”, alaturi de Andreea Marin vor fi prezente Cori Gramescu (trainer si consultant in nutritie), Dr. Luana Sahian (consultant in nutritie), Dr. Luiza Pirvu (consultant in nutritie), Thea Haimovitz (speaker motivational).

“Detoxifierea, o solutie care mi-a adus in dar, in mod neasteptat, intinerirea si o schimbare radicala in ultimul an. Acest program mi-a schimbat viata in bine. Si silueta, e adevarat, dar in principal starea de sanatate, asta e important, nu neaparat kilogramele pierdute!”, a declarat  Andreea Marin.

 

Workshopul „Traieste sanatos” va avea loc in fiecare zi de luni din intervalul 3-27 noiembrie (3, 10, 17, 24 noiembrie), intre orele 18.30 si 21.00, la Promenada Mall.

Taxa de participare pentru toate cele patru intalniri din cadrul workshopului „Traieste sanatos” este de 200 RON. Persoanele care se inscriu pana la data de 10 octombrie vor plati o taxa de participare de 150 RON/workshop, beneficiind de oferta early bird.

 

Pentru inscrieri, accesati AtelierEle.

Text: Ruxandra Dumitrescu