Andreea Raicu, imaginea parfumului VIP Night by Oriflame

Andreea RaicuEleganta cauta eleganta si tocmai de aceea Oriflame a ales-o pe frumoasa Andreea Raicu pentru a fi imaginea parfumului VIP Night by Oriflame in Romania. Andreea Raicu a fost aleasa datorita prezentei sale intotdeauna stilate, datorita imaginii fermecatoare, dar si datorita faptului ca este o femeie de succes.

            Parfumierii Dora Bachriche-Arnaud si Hamid Merati-Kashani, cei care au creat parfuml VIP Night, sunt de parere ca ingredientele care surprind cel mai bine esenta celebrarii propriei individualitati sunt aurul si sampania – ingredientele-cheie ce stau la baza acestui parfum unic.

Compozitia parfumului VIP Night este armonizata de  notele de sampanie cu aur Luxor, grepfrut si para, iar notele de mijloc sunt invaluite in finetea florilor de iasomie, portocala si ylang-ylang, ce se asaza pe o baza de vanilie, patchouli si lemn de santal.

Designul senzual al sticlei, care este o creatie a renumitului Thierry de Baschmakoff, reflecta stralucirea si unicitatea parfumului. Semnatura caligrafica este elementul final ce adauga maiestuozitate intregului concept al parfumului.

 Apa de Parfum VIP Night 49.99lei           “Ma bucura aceasta colaborare… Am fost mereu inspirata de motto-ul companiei Oriflame «Visurile tale, inspiratia noastra». Ce poate fi mai frumos decat oportunitatea de a colabora cu o companie care te indeamna sa ai incredere in tine, in propriile forte, sa ai curajul de a visa pana intr-acolo unde visul preia conformatia realitatii?”, spune Andreea Raicu. Cat despre faptul ca este ambasadoarea parfumului VIP Night, Andreea adauga: “Parfumul este pentru mine un produs atat de personal… un cumul de emotii, visuri, asteptari, dorinte, sentimente, amintiri, sperante… parfumul pe care il port poate face parte din ceea ce ma defineste sau isi poate insusi o anumita stare pe care o am. Sunt impresionata de bogatia de miresme emanata de parfumul VIP Night. Este un parfum creat pentru mine, pentru tine, pentru noi toate, o combinatie de arome elegante si feminine, ce reuseste sa surprinda un amestec inedit de acorduri florale si note distinse, armonioase.”

 

Making of video

 

Text: Andreea Popescu