Asiatic Restaurant & Buffet si-a deschis portile

Lansare restaurant1Cel mai mare restaurant cu specific asiatic din Capitala, Asiatic Restaurant & Buffet, si-a deschis larg portile. In cadrul evenimentului, cei peste 200 de invitati, printre care s-au numarat si personalitati din sfera mondena, si-au delectat papilele gustative cu tot soiul de bunatati cu specific traditional chinezesc si japonez.All you can eat

Rasfatul culinar a cuprins peste 30 de feluri de mancare asiatica, astfel accentuand ideea de baza a restaurantului, si anume all you can eat. Localul se desfasoara pe trei niveluri si are in componenta doua sali principale, sase separeuri si un salon VIP. Pentru ca o mancare buna merge cu o muzica pe masura, invitatul special al serii a fost Vizi Imre, cel care a oferit un program artistic demn de toate aplauzele. Printre invitatii de top s-au numarat artisti precum Alexandra Stan, insotita de iubitul sau, Liviu Teodorescu, Adda, Adina Postelnicu, gimnasta Stana Izbasa, dar si actritele Cristina Cioran si Crina Matei.

„Sunt onorat si bucuros ca primiti cu bratele deschise, acasa la voi, in tara voastra, o parte din tara mea, prin bucataria chinezeasca”, a declarat Huang Liang, unul dintre cei trei actionari ai Asiatic Restaurant & Buffet.

Text: Madalina Manole