Reteta chinezeasca: Vita picanta Ganbian

Mancarea chinezeasca este delicioasa, nu-i asa? Si noua ne place, asa ca ne-am decis sa intram in bucataria unui restaurant autentic chinezesc, cu bucatari chinezi, din inima Bucurestiului si sa “furam” cateva secrete de gatit.

Chef Sui are 28 de ani, insa varsta nu-i tradeaza deloc experienta vasta din domeniul culinar! Are o experienta de mai bine de 10 ani in bucataria traditionala chineza, iar chef Sui ne va invata astazi cum sa pregatim o vita (foarte) picanta Ganbian! Acest preparat este originar din China de Sud, are o istorie foarte lunga si ingredientul cel mai important este ardeiul iute.



Ingrediente necesare pentru vita picanta Ganbian:

  • Carne de vita (de preferat, pulpa)
  • Ceapa verde
  • Susan
  • Piper chinezesc
  • Ardei iute uscat
  • 2 catei de usturoi
  • Sos de stridii

Da click pe materialul video de mai sus si afla cum se prepara, pas cu pas, reteta de vita picanta Ganbian!

Realizator: Raluca Baciu

Operatori video: Andrei Lupu, Mihai Lupu

Editor imagine: Andrei Gheorghiu

Multumim: restaurant KungFu King, sos. Nicolae Titulescu nr. 4, America House (Piata Victoriei)