Berea creste rezistenta sexuala

decupat_bereNu mai exista nicio indoiala ca berea este cea mai dorita si cautata bautura alcoolica in randul barbatilor din intreaga lume. Insa ce stim mai putin despre bere este ca, datorita ingredientelor si componentelor chimice, aduce adevarate beneficii sexuale barbatilor.O activitate sexuala mai buna?

Un studiu publicat de doctorul Kat Van Kirk in cartea sa „Solutii sexuale pentru cei casatoriti: un ghid real pentru a va salva viata sexuala” (The Married Sex Solution: A Realistic Guide to Saving Your Sex Life) sustine ca barbatii care consuma regulat bere au o activitate sexuala mult mai buna decat aceia care consuma rar sau deloc. De asemenea, conform argumentelor sale, berea creste rezistenta sexuala a barbatilor.

Mai multe beneficii ale berii

Un articol publicat in Jurnalul European de Epidemiologie indica faptul ca 31% dintre consumatorii de bere au un risc mult mai scazut de accident vascular, atac de cord sau alte boli de inima. In plus, probioticele si vitaminele din grupa B care se regasesc in bere pot contribui la imbunatatirea starii generale de sanatate si la reducerea senzatiei de epuizare din timpul actului sexual.

Cu toate aceste beneficii aduse sanatatii, specialistii recomanda ca berea sa se consume cu moderatie.

Text: Madalina Manole