Dieta minune cu bere

Cu toate că berea este recunoscută ca fiind principalul motiv pentru care bărbaţii fac burtă, iată că dacă este consumată cu grijă, ea poate ajuta la slăbit. Există studii efectuate de specialişti în nutriţie care arată că berea ajută în regimul de slăbit dacă sunt respectate anumite reguli.

Din punct de vedere al aportului caloric, berea are un conţinut mic de calorii, iar anumite substanţe derivate din hamei ar putea contribui la prevenirea obezităţii. Aceasta poate îmbunătăţi metabolismul lipidelor şi pot controla depunerea excesivă a grăsimii pe vasele de sânge.

Potrivit specialiştilor, 350 de ml de bere conţin: 150 de calorii, 13 g de carbohidraţi, 1.5 g de proteine, 0 g de grăsimi şi 5% alcool. Cu ajutorul dietei de mai jos poţi slăbi aproximativ 4 kg pe lună.Dietă de slăbit cu bere

Mic dejun

La ora 8.00 dimineața consumă 150 g de peşte la grătar cu suc de lămâie şi salată de varză albă.

Gustare 1

La ora 11.00 bea 150 ml bere rece, amară sau fără alcool.

Prânz

La ora 12.00 poţi mânca 200 g carne de pasăre fiartă.

Gustare 2:

La ora 12.10 consumă 200 ml bere blondă, dulceagă, cu o tărie alcoolică de 2-3 grade.

Cină: 

La ora 18.30 mănâncă brânzeturi uscate, cu conţinut redus de grăsimi, nesărate, neafumate şi salată verde sau salată de crudităţi de sezon, acrită cu oţet de mere şi 200 ml de bere fără alcool.

Fabricată exclusiv din ingrediente naturale – apă, cereale şi hamei – berea aduce un aport de minerale, vitamine şi antioxidanţi esenţiali organismului.