Bratara care ofera informatii despre sanatate

Bratara care ofera informatii despre sanatateBratara high-tech este noua moda in ceea ce priveste un stil de viata sanatos, ce poate monitoriza orele de somn, ritmul cardiac, alimentele consumate si chiar intensitatea vietii sexuale. Astfel, partenerul tau va sti daca l-ai inselat pentru ca va putea descoperi  daca ai avut relatii intime de curand si cat de intense au fost. Cu ajutorul unei baze de date se vor putea colecta toate informatiile, chiar si numarul de calorii consumate.

Acest device portabil poate urmari obiceiurile de viata ale unei persoane, sincronizandu-se cu o aplicatie de pe telefonul mobil, oferind utilizatorului sfaturi despre cum sa fie sanatos. Senzorul de miscare din interiorul acestei bratari inregistreaza pasii facuti, numarul de calorii arse, distanta parcursa, timpul activ versus timpul inactiv etc.

Senzorul de miscare urmareste utilizatorul chiar si in timp ce acesta doarme. Si ca si cum nu ar fi destul, aplicatia pentru iPhone ii solicita utilizatorului sa faca o poza tuturor meselor pe care le ia, pentru a urmari ce, unde si cand a mancat persoana in cauza. In America, exista versiuni ale acestor bratari pe care nu este nevoie sa le scoti nici macar atunci cand faci dus. De asemenea, bratarile indica diferentele intre caloriile pierdute in timpul sexului, sportului etc. Ce ti-e si cu tehnologia asta…

Text: Ruxandra Raica