Buze mai senzuale cu M-Technique. Vezi despre ce este vorba

La împlinirea vârstei de 40 de ani, Carmen Negoiță și-a făcut cadou un tratament de augmentare și remodelare pentru buze, cu acid hialuronic. Această procedură se numește M-Technique, făcându-le mai senzuale, dar păstrând aspectul natural.


Minim invaziv

„Astăzi îmi serbez ziua de naștere și am vrut să arăt impecabil la 40 de ani. Se spune că la 40 de ani viața începe cu adevărat și sunt total de acord. Înțelepciunea vine odată cu vârsta, acum știu ce vreau și, mai ales, ce nu vreau.

Sunt încântată de tot ceea ce am realizat și îmi doresc să fiu bine cu mine însămi. De aceea acord o și mai multă grijă aspectului meu și mă bazez pe priceperea și experiența medicului estetician. 

El știe deja că sunt adepta tratamentelor minim invazive cu rezultate cât mai aproape de natural. Merg întotdeauna pe ideea că trebuie să întreții frumusețea pe care ai primit-o de la natură, nu să o transformi în altceva”, declară Carmen Negoiță.

Vezi AICI recomandarea noastră: Rilastil Hydrotenseur este o linie de produse dermato-cosmetice special concepută pentru prevenirea și atenuarea ridurilor care apar în mod firesc pe masură ce înaintăm în vârstă.

Buze mai voluminoase

Am simțit nevoia unei mici schimbări, o mică îmbunătățire care să îmi pună în valoare trăsăturile feței. Mi-am dorit întotdeauna buze mai voluminoase, dar mi-a fost mereu teamă să fac acest pas.

E important să ai un medic foarte priceput, în care să ai încredere, și mi-am dorit proceduri care nu modifică trăsăturile, ci le înfrumusețează. Iar acum, la 40 de ani, mi s-a îndeplinit această dorință”, spune Carmen Negoiță.

Mai multe tehnici reunite

Știu că buzele pline și frumos conturate reprezintă unul dintre atuurile de bază ale unei femei. Așa că mi-am dorit să pun la punct o procedură care să aibă ca rezultat buze cu mai mult volum și un contur atrăgător, dar în perfectă armonie cu trăsăturile feței. Am studiat și am lucrat foarte mult până am pus bazele M-Technique.

Această tehnică proprie înglobează mai multe tehnici, îmbunătățite și modificate, practicate într-o anumită ordine ce pune accent pe detaliile anatomice ale buzelor. Rezultatul este spectaculos, feminin, dar are un aspect natural și în armonie cu restul feței”, a spus medicul Iancu Morad, cel care a dezvoltat acest tratament.

Iată aici și 3 trucuri cosmetice pentru a-ţi mări buzele

Foto PR, instagram