Campofrio sarbatoreste 15 ani in Romania cu cele mai bune specialitati preparate din carne

campofrioCampofrio, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri de mezeluri si preparate din carne din Europa, parte a Caroli Foods Group, a sarbatorit de curand 15 ani in Romania, ocazie potrivita pentru a invita romanii sa exploateze o libre de compromisos, cu cele mai bune specialitati  preparate din carne. 

Campofrio ofera o varietate de preparate din carne, de la specialitati din zona mediteraneeana, la preparate specific romanesti, care respecta retetele originale, iar anul trecut a fost completat mixul de specialitati prin lansarea gamei Don Curcan, cu preparate exclusiv din carne de curcan. Gama Don Curcan  este foarte apreciata in randul romanilor datorita continutului scazut de grasimi si colesterol.

Explorarea lumii Campofrio incepe in Spania, unde s-a nascut acum 60 de ani marca Campofrio. Primul obiectiv turistic este Andalucia, unde este dezvaluita povestea adevaratului Jamon cocido, fiind urmata de alte regiuni iberice, in care isi au originea faimoasele specialitati Salchichon, Chorizo, Jamon iberico, Serrano sau Fuet. Regiunea mediteraneeana parcurge Italia, Franta, Belgia si, nu in ultimul rand, Germania, unde sunt descoperite secretele specialitatilor precum Prosciutto crudo, Sunca de Parma, Jambon d’Ardennes, Mousse de canard, Ring salami.  In final, povestea ajuge in Romania,  unde exploratorul gurmand descopera preparate clasice – carnatii cabanos, specialitatea din ceafa afumata, salamul ardelenesc crud uscat, salamul de vara dublu afumat, salamul Victoria afumat – alaturi de cele mai apetisante preparate din carne de curcan.

Acestea fiind spuse, Campofrio va invita sa descoperiti si voi lumea Campofrio, in care spiritul mediteraneean traieste seducator, iar viata este traita din plin!

Text: Andreea Popescu