Carla’s Dreams – Muzica pe note controversate

INTERVIU CARLAS DREAMS-v

Primele lucruri care ne vin in minte cand rostim… Carla’s Dreams sunt, desigur, chipurile pictate. Am aflat ca in spatele acestei idei nu au stat planuri de marketing si PR, ci doar dorinta de a nu incurca viata publica cu cea privata… lucru rar intalnit in peisajul showbizului autohton. Fac muzica de calitate, cu versuri pe care trebuie sa le asculti cu atentie pentru a le intelege, inspirate, simplu, din viata, dar compuse cu substrat. Recunosc − pe mine, una, m-a cucerit tot ce inseamna Carla’s Dreams: muzica, versuri, aparitie!Tonica: V-ati lansat deja de cativa ani, insa ati reusit sa pastrati misterul in ceea ce priveste identitatile voastre. Care a fost si este scopul?

Carla’s Dreams: Am fi vrut sa ne aventuram in discutii despre planuri de marketing si strategii de PR. Dar adevarul este mult mai banal si de suprafata − am vrut sa ne pastram modul de viata. Nu suntem „fani” ai vietii publice.

Cum este perceputa muzica voastra si intreaga idee a acestui proiect? Care este, mai exact, feedbackul?

De pe clopotnita noastra mica, parca bine. Primim destula sustinere si incurajare ca sa mergem inainte.

Ati colaborat cu Inna, Loredana, Delia. A ajuns mesajul vostru mai usor la public prin intermediul acestor colaborari cu artisti deja consacrati?

Sigur ca da si le multumim pentru incredere si bunavointa.

Ce simbolizeaza picturile de pe fetele voastre?

Dispozitie. Mai rar un mesaj concret. In afara de N.E.N.C., care se descifreaza ca Never Explain, Never Complain.

Cum s-a nascut piesa „Te rog” si care este povestea videoclipului?

S-a nascut in singuratate, a fost dezvoltata si modelata in grup. Se stie ca suntem mai multi, respectiv este un produs colectiv dintr-o idee personala. Videoclipul, regizat de Roman Burlaca, a venit „de la sine”, pentru ca la 22 de ani (ca atatia are) nu exista pe lume situatii care sa nu genereze idei. Este un clip-metafora, dar nu vom da interpretari, ne par destul de evidente.

Vi s-a intamplat sa fiti intr-un cerc de persoane in care sa se discute despre Carla’s Dreams, fara ca cei prezenti sa stie ca voi chiar faceti parte din trupa?

Da, de mai multe ori. Noi, de obicei, jucam rolul de critici si hateri in astfel de situatii.

Ce anume v-ar determina sa renuntati la anonimat?

Speram ca nimic.

De unde provine numele trupei?

Pe langa faptul ca este un acronim (pe care il vom descifra la finalul proiectului), ati putea vedea si caracteristica personajului Karla din romanele lui John le Carré.

Planuri pentru 2016?

Nu vorbim despre planuri. Atitudinea „fa, apoi vorbeste” ne este mai aproape.

Un mesaj pentru cititorii revistei…

Creati-va momente de fericire din fleacuri. Fleacurile vor ramane fleacuri, dar momentele de fericire vor ramane in memorie. Stim, stim! Usor de zis, nu? Succes!

Text: Ruxandra Dumitrescu