Catena, farmacia premiata si la competitii sportive

Attachment-1 (1)Sportul trebuie sa reprezinte o preocupare constanta in viata oricui. Atat pentru tineri, cat si pentru cei mai putin tineri miscarea este unul dintre cele mai importante aspecte care tin de un stil de viata sanatos. Sportul inseamna inima sanatoasa, trup armonios si minte limpede. Farmacia Catena crede cu tarie in acest lucru si, de aceea, in septembrie 2014 a lansat Catena Racing Team, o echipa polisportiva alcatuita din angajati si colaboratori ai farmaciilor Catena din Bucuresti si din tara, toti pasionati de sport.

Initiativa i-a apartinut lui Radu George, Vicepresedinte Fildas si Catena Grup si are ca scop principal incurajarea unui stil de viata sanatos prin practicarea sportului in aer liber. Toti membrii Catena Racing Team poarta tricouri de culoare verde, inscriptionate, create special pentru evenimentele sportive la care iau parte.Mountain bike si alergare

Cele mai importante participari ale angajatilor farmaciilor Catena sunt reprezentate de cursele de mountain bike, unde Catena Racing Team este aproape intotdeauna de neegalat ca numar de participanti inscrisi. Au existat, bineinteles, numeroase curse in care angajatii farmaciilor Catena s-au clasat pe locuri fruntase, iar echipa a obtinut premii speciale la fiecare eveniment. Notabila este si participarea angajatilor farmaciilor Catena la cele mai importante maratoane si crosuri organizate in tara, Maratonul International Bucuresti fiind doar unul dintre ele.

Campioni la fotbal

Pentru ca fotbalul este atat de popular, farmaciile Catena promoveaza acest sport in randul angajatilor, organizandu-se anual un campionat in care echipele reprezentate ale filialelor Fildas Catena din toata tara se lupta pentru titlul de Campioana. O surpriza de proportii a fost furnizata anul acesta de echipa de fotbal Catena Racing Team la cea de-a patra editie a Medical&Pharma Football Cup. Aflata la prima participare, dupa o finala de zile mari, Catena Racing Team a cucerit Trofeul, fiind declarata de organizatori surpriza frumoasa a campionatului.

Dupa un an 2015 plin de succese, farmaciile Catena promit ca si in 2016 sa incurajeze practicarea sportului si sa fie in continuare un model pentru toate companiile care tin la sanatatea angajatilor.