Catena iti recomanda Academia XL-S Medical, programul care te ajuta sa slabesti

pachet Academia XLS 500x500Farmaciile Catena si XL-S Medical demareaza campania Academia XL-S Medical, program care imbina sportul, dieta si suplimentele alimentare cu scopul de a te ajuta sa pierzi in greutate intr-un mod echilibrat, sanatos, fara efecte adverse.

 

Academia XL-S Medical se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa-si insuseasca un stil de viata sanatos, care doresc sa cunoasca cum sa scada cantitatea de grasimi si carbohidrati ingerati, precum si cantitatea de alimente pe care o consuma.

In ce consta programul

Incepand cu luna aprilie 2013, in Farmaciile Catena vei gasi pachetul promotional XL-S Medical ce contine cele trei produse consacrate ale gamei: Fat Binder, Carb Blocker, Appetite Reducer, dar si un abonament GRATUIT la o sala de fitness, valabil o luna. In total sunt 70 de sali acreditate Academia XL-S Medical in 19 orase importante din tara. Lista salilor acreditate o poti gasi pe www.xl-s.ro. Totodata, pe site-urile www.xl-s.ro si www.slabsaugras.ro sunt disponibile diete simple, accesibile tuturor. Periodic, se afiseaza feluri de mancare noi, cu ajutorul carora participantul la program isi poate diversifica dieta.

Testat de 400 de farmacisti

Programul a fost deja testat, Academia XL-S Medical fiind primul program de slabit din Romania experimentat de 400 de farmacisti din toata tara. In mai 2012, 10 farmaciste au slabit in total 60 de kilograme intr-o luna la Academia XL-S Medical. In ianuarie 2013, 390 de farmaciste s-au inscris in Academia XL-S Medical.

Avand un stil de viata sanatos, produsele XL-S Medical te ajuta sa scazi sanatos in greutate. Educandu-ti stilul de viata, nu te vei lupta cu efectul yo-yo caracteristic dietelor si programelor de slabit drastice.

Mai multe despre proprietatile produselor XL-S AICI