Catena Racing Team a participat la Bucharest International Marathon 2014

Stire Catena- poza principalaBucharest International Marathon 2014 a adunat anul acesta peste 9000 de persoane din 55 de tari, in Piata Revolutiei, acolo unde s-a dat startul celei de-a VII a editii a evenimentului. Echipa Catena Racing Team, formata din 30 de reprezentanti din Bucuresti si din tara ai Catena, Fildas Group si Tonica Group, a fost prezenta la linia de pornire. Membrii Catena Racing Team s-au inscris la Cursa Populara (2,9 km), la proba de Semimarathon (21,097 km) si la cea de Stafeta (4 x 10,548 km).Constantina Dita s-a retras din activitatea sportiva

Ambasadoarea maratonului din acest an a fost Constantina Dita, campioana olimpica la maraton in 2008, la Beijing. Cu aceasta ocazie, detinatoarea trofeului si a mai multor recorduri nationale, si-a anuntat retragerea din activitatea sportiva in cadrul unei Gale special organizate in timpul evenimentului.

Proba feminina de Maraton a fost castigata de o romanca, Paula Claudia Todoran, fiind pentru prima data cand  o romanca ocupa locul I in istoria evenimentului. La masculin, invingator a fost kenyanul Kipyego Boaz Kipkorir, acesta reusind un record pentru traseul Maratonului International Bucuresti Raiffeisen Bank. Maratonul scaunelor cu rotile a fost castigat de un libanez, Ghoul Ahmad, iar proba de semi-maraton, a fost castigata de doi romani, astfel, la feminin Florea Monica, iar la masculin, Nicolae Alexandru Soare. La Cursa de Stafeta Vodafone, invingatoare a fost echipa ABRC-Tri Team, iar la Cursa Populara Mega Image, castigatori au fost Ionut Dragusin si Mihaela Petrea.

Vedetele au alergat la Maraton

Maratonul de anul acesta a reunit, alaturi de alergatorii amatori si profesionisti, si personalitati din sport, oameni de televiziune si vedete. Astfel, uniti de aceasi cauza nobila, au alergat: Andreea Raducan, Monica Rosu, Georgeta Damian Andrunache, Mihai Leu, Andreea Raicu, Amalia Enache, Alina Chivulescu, Adela Popescu, Radu Valcan, Amy, Geanina Corondan, Thea Haimovitz, Dana Savuica, Cristina Cioran, Mihai Calin, Sorin Danescu(trupa Diesel) , Zoli Toth, Sonia Argint Ionescu, Alyanna Lu si multi altii.

Text: Madalina Manole