Cele mai frumoase cereri in casatorie din lume

cereri-in-casatorieCele mai frumoase cereri in casatorie sunt acelea care vin pe neasteptate, dar intr-un moment potrivit al relatiei. Desi suntem sigure ca aproape orice barbat va fi pus in dificultate intr-o astfel de situatie, exista si barbati… mai inspirati care pun la cale „planuri” marete pentru a le cuceri definitiv pe iubitele lor. Ajutati de prieteni sau rude pun cap la cap piesele de puzzle pentru ca totul sa iasa perfect. Unii primesc raspunsul pozitiv, altii mai au si ghinion. Asadar… sa trecem in revista cele mai frumoase cereri in casatorie din lume.Will you…

Astazi nu povestim despre cererile in casatorie ale celebritatilor, ci despre oameni simpli si foarte indragostiti. Pe 23 mai 2012, Isaac a invitat-o pe prietena sa, Amy, acasa la parintii sai pentru a luna cina impreuna. Cand a ajuns la destinatie a fost rugata sa se aseze in portbagajul unei masini, i-au fost puse o pereche de casti pe urechi si asa a inceput totul. In timp ce masina se misca incet prin cartier o multime de prieteni si de rude apareau dansand pe melodia „Marry you” a lui Bruno Mars. Aproximativ 60 de persoane au luat parte la acest plan, o adevarata desfasurare de forte. La sfarsit a venit si momentul asteptat, iar raspunsul a fost unul pe masura.

Marry me?

Richard Hope si Samantha Dufour au stiut dintotdeauna ca sunt facuti unul pentru celalalt si ca vor ramane impreuna pentru tot restul vietii. Astfel, dupa un an in care s-au intalnit au decis sa calatoreasca prin lume si sa se pozeze in fiecare loc pe care-l vizitau tinand in mana cate o litera, fiecare litera facand parte din afirmatia „We always knew!”. Ceea ce Samantha nu a stiut a fost faptul ca iubitul ei ii pregatise alaturi de ultima litera, si anume „w” si intrebarea cea mare. In timp ce se pozau si Richard tinea in mana cartonul cu litera respectiva, in spatele lor doua fete au desfasurat o pancarta cu textul „-ill you marry me?” (lipsea „w”-ul) . Dupa ce au facut poza pe care obisnuiau sa o faca, Richard i-a aratat iubitei sale ecranul aparatului foto. De aici probabil ca va imaginati ce s-a intamplat.

De neuitat!

Sa-i spunem oldie… but goodie. Este vorba despre un clip care a facut inconjurul lumii si care ne-a adus zambetul pe buze. De Craciun, in timpul unei transmisiuni live la meteo, o tanara draguta a facut cunostinta publicului din spatele ecranului cu iubitul sau, sustinand ca de sarbatori nu cadourile sunt importante, ci persoanele pe care le ai langa tine. Ce nu a stiut tanara este ca in timpul prognozei pe ecran a aparut o poza cu ea si cu iubitul sau alaturi de textul „Katie, will you marry me?”. Prezentatoarei nu ii venea sa creada ca i se intampla chiar ei, dar fericirea de pe chipul sau a putut fi citita fara prea multa greutate.

Flying hand in hand

Doi tineri din Australia au sarit cu parasuta pentru a se bucura de adrenalina dar si de privelistea incantatoare. Fiecare a fost insotit de catre un instructor. Totul a fost pregatit astfel incat la aterizare tanara sa fie ceruta in casatorie de catre iubitul sau care aterizase putin mai devreme. Barbatul s-a inarmat cu flori, cu inelul potrivit si a primit un „da”. Iar o idee draguta de cerere a primit-o o tanara care se afla pe balconul apartamentului sau. Privind in jos a observat in mijlocul strazii ca aparea cate o persoana tinand in mana un carton pe care era scrisa o anumita litera. La sfarsit toti cei prezenti au ridicat cartoanele si au alcatuit celebra intrebare.

Text: Ruxandra Dumitrescu