Centrul Medical Medsana ofera 15% reducere la analizele de laborator

Centrul_Medical_MedsanaIn semn de multumire pentru increderea acordata in cei 15 ani de activitate, Medsana ofera in lunile iulie si august 15% reducere la serviciile de laborator clientilor persoane fizice.

Reducerea de 15% va fi aplicata pentru aproximativ 450 de analize din domeniul biochimiei, endocrinologiei, electrolitilor, hematologiei, electroforezei, markerilor tumorali, bacteriologiei, biologiei moleculare si anatomiei patologice, exceptie facand testarile genetice.

„Vara ne facem de obicei mai mult timp pentru noi, ne luam concediu si plecam in vacanta sau pur si simplu ne odihnim. Oferta de vara Medsana vine sa incurajeze clientii sa profite de aceasta perioada a anului nu numai pentru a se odihni, ci si pentru a se ocupa mai mult de sanatatea lor. Preventia inseamna respect pentru viata si de aceea vrem sa facem aceste servicii cat mai accesibile“, a declarat Vassilis Chaniotis, director general Centrul Medical Medsana.

In prezent, centrul Medsana opereaza un numar de trei clinici ultramoderne in Bucuresti si Ploiesti, o echipa de 175 de medici, doua laboratoare dotate la cele mai inalte standarde si un business in crestere.

Ca planuri de viitor, clinica Medsana isi propune deschiderea unei clinici de pediatrie si a doua noi centre medicale in Bucuresti, constructia unui spital cu o capacitate de 200 de paturi, precum si extinderea laboratorului de analize si investigatii medicale,.

Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare,din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.

In ceea ce priveste tehnica si aparatura folosita, Centrul Medical Medsana a punctat o noua premiera: introducerea primului mamograf ultraperformant de catre o clinica din sistemul privat, aparat care a efectuat de-a lungul timpului peste 100.000 de mamografii.

Text: Paula Rotaru