Clubul Regal al Medicilor – o initiativa care sustine excelenta

Dr. Dan Ulmeanu  Presedintele-Clubului Regal al MedicilorIn semn de recunostinta pentru medicii de exceptie din Romania, Reteaua private de sanatate Regina Maria a lansat Clubul Regal al Medicilor, o initiative medicala sub patronajul Casei Regale a Romaniei. Clubul isi propune sa fie un cadru stimulativ si recompensatoriu care sa uneasca elitele medicale pentru a contribui la sustinerea dezvoltarii si profesionalismului serviciilor medicale din Romania.

Clubul Regal al Medicilor faciliteaza interactiunea intre medici la nivel interdisciplinar contribuind astfel la dezvoltarea si consolidarea unor echipe medicale de exceptie. Activitatea clubului se va concentra pe dezvoltarea unor centre de excelenta in jurul unor specialitati medicale, realizarea unor proiecte stiintifice, dezvoltarea programelor de promovare a unor medici talentati, organizarea de comunicari stiintifice, invitarea unor lideri de opinie din strainatate si alte actiuni similare.

Debutul Clubului Regal al medicilor este sustinut de Comitetul Fondator din care fac parte sase medici chirurgi, personalitati marcante ale vietii medicale: Dr. Dan Ulmeanu, Dr. Sergiu Stoica, Dr. Hadi Rahimian, Dr. Rubin Munteanu, Dr. Mircea Ghemigian si Dr. Bogdan Mocanu.

Text: Bianca Badescu